The Weeknd lanseaza single-ul “Take My Breath”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » The Weeknd lanseaza single-ul “Take My Breath”

The Weeknd lansează single-ul foarte așteptat „Take My Breath”, prima piesa de pe viitorul său album, așa cum a fost anunțat în interviul copertii GQ, săptămâna aceasta. Piesa exemplifică abilitatea lui The Weeknd de a-și evolua, în mod constant, sunetul și priceperea de a povesti prin muzica sa. Lansarea piesei este însoțită de un vizual fascinant, regizat de Cliqua.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/TakeMyBreathPR

 

The Weeknd lanseaza single-ul “Take My Breath”

 

Weeknd a postat despre noul material o serie de tweets, culminând cu un trailer pe care l-a împărtășit duminica trecută. Luni dimineață, GQ a debutat primul număr la nivel mondial, cu aceeasi coperta pe toate editiile, fapt care nu s-a mai intamplat în ultimii 90 de ani. În interviul GQ, The Weeknd a sugerat ceea ce ascultătorii ar putea anticipa viitoarea înregistrare. În aceeași zi, The Weeknd a dezvăluit un fragment din „Take My Breath”, împreună cu data lansării.

Link YouTube:

 

„Take My Breath” marchează cel mai recent material al lui Weeknd de la lansarea albumului său “After Hours”, apreciat de critici, lansat în martie 2020. After Hours este al patrulea album #1 al lui The Weeknd și este certificat cu dublu platină de catre RIAA, avand peste 15,7 miliarde de ascultari. “After Hours” a ocupat primul loc in topurile din 20 tari, inclusiv Canada și Regatul Unit.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 2 decembrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9726 RON
GBP 1 x GBP = 5,7463 RON
USD 1 x USD = 4,5313 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 2 decembrie 2023

Acum la Bucureşti
9 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner