Torine lanseaza single-ul “Bored”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Torine lanseaza single-ul “Bored”

Torine, artista de origine norvegiana si vocea hitului “Play” (lansat in colaborare cu Alan Walker), lanseaza single-ul “Bored”, o piesa care prezintă o parte mai întunecată a artistei. Cântecul vorbeste despre gândurile întunecate si starea de letargie a unui adolescent obosit de viata și face trimitere la Britney Spears și Avril Lavigne de la începutul anilor 2000. Torine poate fi considerata ca fiind „sora mai mică si malefică a lui Britney”, sau așa cum afirmă chiar ea în al doilea vers:  „Nu sunt Britney, dar gândurile mele sunt toxice…”.
 
Cu o înclinație pentru muzica rock, chitare electrice, coruri impresionante și cu o atasare nostalgică pentru anii 2000, Torine, în vârstă de 21 de ani, s-a remarcat deja ca fiind un suflu nou in industria muzicala pop scandinavă. Visul ei este să spună povești prin muzica sa dintr-o perspectivă ușor diferită.

Indiferent dacă ați auzit sau nu de Torine, probabil că ați auzit vocea ei. În 2019, ea a dominat topurile muzicale pe piesa „Play”, alaturi de Alan Walker, Tungevaag și K-391, un remake al deja clasicei piese ‘Eurodancer’, intepretata in original de Mangoo. Dupa 110 milioane de stream-uri și un turneu în Europa și Asia, Torine a semnat cu Universal Music Norway și a lansat primul ei single „Dancing in My Sleep”, un cântec dulce-amărui despre îndepărtarea de realitate.

Asculta melodia aici :  https://umusic.lnk.to/Bored

Torine a compus piesa „Bored” împreună cu compozitorul britanic Alex Charles și cu duo-ul norvegian Tobago în timpul lockdown-ului, situatie care a jucat un rol important în decizia de a scrie despre „plictiseală” in piesa „Bored”. Restricțiile de călătorie au forțat-o pe Torine să lucreze cu colaboratorul ei din Marea Britanie, Charles, online, ceea ce a fost o experiență nouă pentru artista obisnuita cu conexiunea din studio.

Legat de aceasta situatie, Torine a declarat:

„În mod normal am fi în aceeași cameră scriind împreună, dar de data aceasta a trebuit să facem totul online, ceea ce a fost o experiență nouă pentru mine. Cred că toată lumea se poate raporta la ideea de a ne simți „plictisiti” și izolati în timpul pandemiei și acesta este, de asemenea, o parte din motivul pentru care am vrut să scriem un cântec despre acest sentiment. Fie că vă plictisiți pentru că vă aflați într-o relație care nu funcționează prea bine, fie că v-ați săturat să fiți singuri și doriți să aveți pe cineva, sătui de slujba dvs. sau doriți să aveți un loc de muncă – există atât de multe motive de plictisială.”

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9769 RON
GBP 1 x GBP = 5,8121 RON
USD 1 x USD = 4,5843 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 februarie 2024

Acum la Bucureşti
14 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner