Trupa Vunk lansează albumul “Numai la doi”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Trupa Vunk lansează albumul “Numai la doi”

După succesul piesei “Vino, du-te”, colaborarea cu Lidia Buble, piesă care este, în continuare, în top 10 al celor mai difuzate piese românești, trupa VUNK lansează astăzi, de Dragobete, un album plin de iubire, intitulat “Numai la doi”.

Asculta aici : https://vunk.lnk.to/NumaiLaDoiPR

 

Materialul vine însoțit de proiecte vizuale, filmate în “sufragerie”, pentru fiecare melodie, iar un alt element inedit al albumului este modalitatea în care au fost înregistrate piesele. “Numai la doi” este un album intim și pe care publicul îl poate asculta în varianta acustică.

Albumul conține 14 melodii, piese consacrate ale trupei precum hit-urile “Numai la doi”, “Scapă-mă de ea”, “Pleacă” sau “Prăjitură cu jeleu”, dar și o piesă nouă, “De azi încep să te uit”, lansată tot acustic, pe 19 februarie.

Urmareste videoclipul aici :

 

Tot recent, VUNK a lansat și versiunea acustică a melodiei “Vino, du-te”, alături de Lidia Buble, varianta care se regăsește, de asemenea, pe materialul “Numai la doi”.

În plus, trupa VUNK a lansat în urmă cu câteva săptămâni și un concurs în Social Media, prin care fanii puteau câștigă o cină și o reprezentație live “Numai la doi”, chiar în propria sufragerie.

De peste 25 de ani pe scenă din România, VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc: primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GÎF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook.
Single-uri precum „Pleacă”, „Vreau o țară că afară”, „Așa și” sau „Numai la doi” au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – Jur să spun adevărul.
Folosind tehnologia de ultima generație, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță. În 2019, trupa VUNK a lansat albumul „Domnul Portocaliu şi Maşina Timpului” printr-un concert excepţional la Sala Polivalentă din București, iar in 2020 a lansat hitul “Vino, du-te”, care a depasit 10 milioane de vizualizari pe YouTube si milioane pe platformele de streaming.

Componența VUNK: Cornel Ilie, Gabriel Maga, Nicu Sârghea, Daniel Onel.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9692 RON
GBP 1 x GBP = 5,9059 RON
USD 1 x USD = 4,5468 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 iulie 2024

Acum la Bucureşti
31 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner