Trooper pe aceeasi scena cu Haggard

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Trooper pe aceeasi scena cu Haggard

Pentru prima oara in cei 15 ani de activitate, formatia Trooper ajunge sa cante la Bistrita. Alin, vocalistul formatiei, declara: "Asteptam cu mare nerabdare concertul de la Bistrita, din mai multe motive. In primul rand, nu am cantat niciodata acolo si ne bucuram mult de intalnirea cu prietenii nostri din acea zona. Apoi, aceasta prima vizita a noastra la Bistrita va fi una cu totul deosebita, in cadrul evenimentului “Tabara Medievala”. Nu in ultimul rand, dupa ce am impartit scenele cu Iron Maiden, Manowar, Nazareth, W.A.S.P., etc, iata ca reusim sa mai intalnim o trupa aflata la o cota foarte inalta: Haggard."

Trooper vor canta in seara de 13 august si vor prezenta un rezumat al operei rock “Vlad Tepes – Poemele Valahiei”, alaturi de o selectie din hiturile mai vechi. Va fi pusa in scena o reeditare a concertelor din 2009 de la Sighisoara si Bucuresti unde trupa a fost insotita pe scena de un grup de actori si invitati.

In cadrul taberei vor mai avea loc doua recitaluri extraordinare, pentru data de 14 august fiind programat concertul trupei Haggard, pentru prima data in Romania in cea mai extinsa formula a sa, iar pe data de 15 august ungurii de la VAN vor sustine un concert de rock-medieval. In timpul zilelor vor avea loc diferite spectacole medievale cu cavaleri, cai, dansuri si muzica medievala.

Abonamentele de acces general, ce vor fi valabile pe toata perioada festivalului, 13-15 August 2010, au fost puse in vanzare prin retelele de distributie Eventim si TicketPoint.

Pretul biletelor (abonamentelor) este de numai 50 de lei pana vineri 25 Iunie, dupa care ele vor costa 60 de lei pana in data evenimentului. La fata locului abonamentul pe trei zile va costa 70 de lei.

Accesul in tabara se poate face incepand cu data de 13 August.
Bilete pentru zilele de 13 si 15 August se vor pune in vanzare doar la fata locului, iar pretul acestora va fi de 10 lei.

Copiii pana la varsta de 7 ani vor avea acces gratuit, iar pentru copiii cu varstele cuprinse intre 8 si 14 ani se vor pune in vanzare la fata locului bilete cu reducere de 50%.

Membrii organizatiei StudCard beneficiaza de reducere de 20% din pretul abonamentului pana in data de 25 Iunie.

Detinatorii de bilete vor beneficia de spatii de campare gratuite (intr-un numar limitat), acces la toalete si dusuri.

Evenimentul organizat de catre Asociatia Culturala Bistrita Medievala in colaborare cu Primaria Municipiului Bistrita si Asociatia Culturala Romano-Irlandeza este o urmare a muncii depuse in ultimii ani de catre membrii Asociatiei Culturale Bistrita Medievala prin organizarea Serbarilor Bistritei Medievale (ce ajung in 2010 la a 4-a editie) dar si a actiunilor de voluntariat intreprinse impreuna cu grupul de dansuri medievale Nosa si Garda Bistritei ce activeaza in cadrul aceleiasi asociatii.

Programul festivalului precum si alte informatii sunt disponibile pe pagina www.bistritamedievala.ro.

Sponsori principali:
Holsten, Banca Transilvania si Coca-Cola
Parteneri: ClubulCavalerilor.ro, Betac, Tasuleasa Social si Agro-Ardeal.
Parteneri media: Zile si Nopti, Radio Transilvania, Metalhead.ro, TVR Cluj, Radio Cluj, Radio Romania Actualitati, City FM, StudCard, Port.ro, BestMusic.ro, Radio Lynx, MetalFan, Rockxpress, Heavy Metal Magazine, MetalAct, IubescRomania.ro, Rockpolis, Metropotam.ro, CalendarEvenimente, BangYourBrain, AnyPlace.ro, Welcome2Cluj, MuzicaBuna.ro, Maximum Rock Magazine, LetsRock.ro, RockStage, JurnalRock, E-Zine, Bistriteanul.ro, Mesagerul de Bistrita, AS TV, Gazeta Bistritei, Focus TV, Rasunetul, Radio Bistrita, Gazeta Bistritei, Bistrita24.ro, Gazeta de Bistrita, Agerpres, Urban Bistrita, Sighet-Online si dB Technologies.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 22 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
10 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner