Turneul Goran Bregovic: “If you don’t go crazy, you are not normal”

Goran Bregovic a dat startul turneului international care trece si prin Romania pe 29 august 2015 la Arenele Romane din Bucuresti. Turneul poarte sugestiv numele “If you don’t go crazy, you are not normal!” si trece prin tari precum Italia, Franta, Elvetia sau Rusia.

Intr-un interviu recent pentru publicatia Șapte Seri,  artistul sârb a declarat: “Vreau sa le reamintesc oamenilor ca in secolul XXI trebuie sa invatam sa traim alaturi de oameni diferiti, care nu gandesc sau se comporta ca noi. In trecut era simplu, nu iti placea de cineva mergeai la razboi, acum trebuie sa invatam sa traim impreuna si este impotant pentru univers sa avem  diferite minoritati si moduri de a gandi. “

“Cred ca pentru toata lumea este importanta educatia, doar ea ne va conduce la normalitate”,  a continuat Goran Bregovic. Puteti gasi interviul complet in Șapte Seri, în curând.
Goran Bregovic se intoarce in Romania alaturi de orchestra sa “Wedding and funeral orchestra”, pentru un show de senzatie care va purta fanii prin toate albumele si hiturile care l-au facut celebru, intr-o companie selecta ! In deschiderea concertului vor uca pe scena Arenelor Romane trupele Provincialii, Rona Hartner & Zuralia Orchestra si Gipsy Casual.

Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro precum si in toate punctele fizice clasice de vanzare din toata tara
Biletele in presale au preturi speciale:

piano160  de lei – Categoria A (VIP) cu loc in tribuna (doua sectoare, stanga dreapta scenei)
100 de lei – Categoria B in picioare in fata scenei
60 de lei –  Categoria C in picioare sau cu loc in spatele categoriei B, in Arena

In ziua concertului, biletele vor costa: 180 de lei Categoria A, 120 de lei categoria B si 70 de lei categoria C

Puncte fizice de unde puteti procura biletele: Magazinele Muzica, Uman, IQBOX, Magazinele VGeneration, Magazinele SAY, terminalele self service Zebra Pay, Senia, agentiile Perfect Tour, Diverta, Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romane, In Medio etc..

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Europa FM, ROMANIA TV, OOPS Media si Șapte Seri.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole