Concert DELIA & Band la Hard Rock Cafe, Bucuresti

Vineri, pe 4 septembrie, BestMusic Live Concerts va invita la concertul DELIA & Band in cadrul unui show LIVE de exceptie, primul al toameni, la Hard Rock Cafe din Bucuresti, incepand cu ora 22:00.

Pe numele sau real Delia Matache, artista s-a impus pe scena muzicala inca de la sfarsitul anilor 90 iar vocea sa puternica si carisma au tinut-o in prim planul showbiz-ului romanesc in ultimii 15 ani, Delia, alaturi de cariera sa muzicala avand si rolul de jurat la X Factor Romania.

Biletele pentru showul Delia se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro dar si in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si Vgneration, IQBOX, reteaua de magazine Say – partener Orange dar si pe terminalele self service ZebraPay din toata tara) si la Hard Rock Cafe.

Biletele costa in presale 70 de lei cu loc VIP in fata scenei respectiv 55 de lei cu loc la masa in sala (fumatori sau nefumatori). Sunt disponibile de asemenea si bilete fara loc, in picioare la pretul de 55 de lei. In ziua concertului, biletele vor costa 80 de lei cu loc VIP in fata scenei sau 60 de lei acces general, in limita locurilor disponibile.

Hard Rock Cafe Bucuresti – Soseaua Kiseleff, nr 32, in parcul Herastrau. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Vino la Hard Rock Cafe, probabil cel mai bun loc pentru evenimente cu clasă din Bucuresti, sa fii aproape de artistii tai si sa te bucuri de muzica lor pe un sunet perfect si sa fii servit/a asa cum trebuie.

Un eveniment BestMusic Live Concerts, powered by Magic FM.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Bilete concert Depeche Mode 2023Bilete concert Depeche Mode 2023

Alte articole