Ultimele zile de bilete la oferta pentru concertul Goran Bregovic la Bucuresti

Prima pagină » Noutăţi » Ultimele zile de bilete la oferta pentru concertul Goran Bregovic la Bucuresti

Sambata, 29 august de la ora 17:00, la Arenele Romane, are loc prima editie a festivalului intercultural “Baro Foro”. Evenimentul il are drept invitat pe celebrul artist Goran Bregovic si Wedding and Funeral Orchestra. Pe langa Mahala Rai Banda si Gipsy Casual ii mai puteti vedea live si pe Rona Hartner & The Zuralia Orchestra si Provincialii.

Organizatorii anunta ca mai sunt doar cateva zile in care puteti gasi bilete la oferta, urmand ca de saptamana viitoare acestea sa se scumpeasca.

Goran Bregovic se intoarce in Romania alaturi de orchestra sa pentru un show de senzatie care va purta fanii prin toate albumele si hiturile care l-au facut celebru, intr-o companie selecta !
Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro , www,eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro precum si in toate punctele fizice clasice de vanzare

Biletele la oferta sunt disponibile la urmatoarele preturi:

  • 140 de lei – Categoria A (VIP) cu loc in tribuna
  • 80 de lei – Categoria B in picioare in fata scenei
  • 50 de lei categoria C, cu loc sau fara loc in spatele categoriei B, in Arena.

Dupa epuizarea acestora, preturile devin: 160 de lei Categoria A, 100 de lei categoria B si 60 de lei categoria C. In ziua concertului biletele vor costa: 180 de lei Categoria A, 120 de lei categoria B si 70 de lei categoria C

harta-bilete

Puncte fizice de unde puteti procura biletele: Magazinele Muzica, Uman, IQBOX, Magazinul V Generation, Magazinele SAY, terminalele self service Zebra Pay, Senia, agentiile Perfect Tour, Diverta, Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Postei Romane, In Medio etc..


Goran Bregovic este unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti artisti balcanici, legatura sa cu Romania fiind foarte stransa. Cu o cariera de peste 45 de ani, a cucerit cu muzica sa toti ascultatorii de pe intreg mapamondul, colaborand cu artisti ca Iggy Pop, Eugene Hutz (Gogol Bordello) sau Cesaria Evora, compunand chiar pentru filme celebre precum Time of the Gypsies, Arizona Dream si Underground, toate sub regia lui Emir Kusturica.

Festivalul intercultural “Baro Foro”, aflat la prima ediție, își propune să aduca în fața publicului român spectacole cu artiști din diverse zone ale Europei pentru a dovedi că muzica nu pune bariere ci dimpotrivă, le dărâmă.

Un eveniment BestMusic Live Concerts, powered by Europa FM si Ciuc Premium

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9709 RON
GBP 1 x GBP = 5,8970 RON
USD 1 x USD = 4,5670 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 iulie 2024

Acum la Bucureşti
31 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner