Un concert excepție în Piatra Neamț Alina Manole – Necântate

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Un concert excepție în Piatra Neamț Alina Manole – Necântate

Alina Manole nu cântă de una singură pentru ca a decis, demult, că muzica ei trebuie să ajungă la spectator așa cum o are în minte atunci când o scrie: cu detalii instrumentale,  cu pasaje de trompetă sau de pian, cu stopuri și poze, cu construcții de stare. În aceste condiții, o parte dintre piesele pe care le scrie stau cuminți și așteaptă de ani de zile întâlnirea cu publicul. Există însă excepții. Una pe an, de obicei în București, când artista alege să prezinte acele piese Necântate sau rare ca audiție de public. Niciodată în orașele din țară, pe unde Alina ajunge mai rar decât ar dori păcătoșii…sau, iată, aproape niciodată.

Anul acesta, Alina provoacă la o astfel de întâlnire specială și publicul din Piatra Neamț, pe 19 iunie 2016, ca un exercițiu de stare și de bucurie, într-un loc în care se simte de fiecare dată ca acasă – Pub Km 0.

„La primul concert al Necântatelor mă simțeam ca o puștoaică ce face o poznă. Acum am și mai mari emoții, căci testul istoriei mele muzicale este mai departe de cei care vin de obicei să mă asculte. Pentru cei care sunt curioși de acest concert, le spun de acum că include și cele mai cunoscute cântece, dar și cele care au istorie ascunsă și a căror poveste o voi spune, cu sinceritate, pe scenă” –  spune Alina Manole, fata cu Luna Patrată și cu povești magice de împărțit.

Alina Manole este o excepție în sine de la rețeta muzicală a artiștilor de-acum. Nu cântă despre Dragostea perfectă, se plimbă în voie prin viețile celor care o ascultă și vindecă pe cât poate urmele iubirilor reale sau închide în cutii amintiri cu amanți și relații interzise. Revenirea sa pe scenă, după ani petrecuți în „regimuri corporatiste” a însemnat, în urmă cu 10 ani, o redefinire de drum de viață. Poate și de aceea muzica ei este de esență tare, concentrată, adâncă. Prin cele 4 albume de până acum a definit un stil muzical cu amprentă puternică. Și, cel mai important, ce se aude în live nu diferă de ce se aude înregistrat, cu un plus remarcabil de joacă, de contur, de personalitate, de farmec, pe care îl are fiecare apariție scenică. De curând, și oarecum surprinzător, artista a lansat o carte de povești, Aventurile Rățoiului Adalbert (disponibilă în Librăriile Cărturești și Emag).

http://facebook.com/AlinaManoleOficial

www.alinamanole.ro

http://blog.alinamanole.ro

Muzica pe youtube

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9745 RON
GBP 1 x GBP = 5,8379 RON
USD 1 x USD = 4,5878 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 24 mai 2024

Acum la Bucureşti
13 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner