Un nou album semnat Annie Lennox

Albumul, care contine 14 piese, intre care "Walking on Broken Glass", "No More I Love You`s", "Why" si doua cantece noi, este ultimul scos de compania cu care lucreaza de 30 de ani, Sony BMG.

La mijlocul anilor ’80, cand interpreta Annie Lennox purta haine barbatesti si avea parul tuns scurt, primind numeroase intrebari legata de imaginea sa androgina, aceasta a raspuns venind la premiile Grammy imbracata intr-un costum negru si cantand intr-un registru jos.

Acum, dupa patru albume solo, un divort si un disc ce aduna cele mai bune cantece ale sale, cantareata scotiana care si-a castigat celebritate ca parte a trupei Eurythmics, a declarat pentru Reuters ca aceste lucruri "au devenit trecut".

Insa interpreta, acum in varsta de 54 de ani, a carei prima retrospectiva, "The Annie Lennox Collection", va fi lansa saptamana aceasta in Statele Unite, spune ca vrea sa-si pastreze imaginea de artista aflata la marginea muzicii pop si a culturii, precum si cea de femeie puternica.

"Vreau inca sa fiu un artist puternic, o femeie puternica. Vreau ca femeile sa vada asta si sa se gandeasca <E OK, are cateva riduri si e bine.> Nu vreau sa mint legat de varsta mea… Ce e atat de rusinos? Si ce e atat de in neregula cu a fi in varsta?"

Albumul, care contine 14 piese, intre care "Walking on Broken Glass", "No More I Love You’s", "Why" si doua cantece noi, este ultimul scos de compania cu care lucreaza de 30 de ani, Sony BMG.

Cantecele sunt selectionate de pe cele patru albume solo ale sale, inregistrate dupa o pauza de Eurythmics, facuta in 1990.

Dupa acest album, activista politic si mama a doi copii, Annie a spus ca va continua sa se ocupe de muzica si sa realizeze companii pe probleme cu ar fi SIDA in Africa si drepturile femeii.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: