Vaya con Dios: tratament special la Bucuresti

Biletele de 170 lei la concertul Vaya Con Dios de duminică, 5 octombrie, s-au vândut în totalitate. Belgienii se pregătesc să sosească la București în acest week-end – românii au ultima șansă de a-i vedea live în cadrul concertului lor de adio de la Sala Palatului. Tratament special și clipe de răsfăț sunt rezervate solistei Dania Klein, o voce uriașă, care a făcut din Vaya Con Dios formula de succes care este azi. În total, trupa Vaya Con Dios a înregistrat până acum vânzări ce depășesc 7 milioane de albume și 3 milioane de single-uri.

Dani Klein e rezervată în ce privește planurile sale de viitor, de după retragere. ”Nu pot să spun ca am o imagine exactă a felului în care va arăta viața mea în anii ce urmează, dar cu siguranță îmi voi lua mai mult timp pentru mine, și voi face lucrurile care-mi plac. Asta inseamnă că voi face poate muzică, dar intr-o formă diferită, alături de oameni diferiți. Ceea vreau însă este să înlătur presiunea care mă apasă. Voi încerca cât pot de mult să traiesc fără stress, să fac lucruri care-mi plac, să văd oameni care-mi plac… și să fiu bună cu mine însămi.”( video aici).

La București, belgienii vor beneficia de-un  tratament special, astfel încât să păstreze o amintire cât mai caldă României și clipelor minunate pe care le-au petrecut aici. Vaya Con Dios a vizitat de multe ori țara noastră (au cântat în București, Cluj-Napoca, Brașov, Mangalia) și majoritatea showurilor lor au avut loc cu casa închisă. Cei opt membri ai trupei și echipa tehnică vor fi cazati la un hotel de cinci stele din centrul Capitalei, iar camera solistei va fi decorată în mod special cu petale de trandafir, alături de lumânări parfumate, tort aniversar cu ciocolată și șampanie.

Pe 5 octombrie, accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00. Biletele rămase disponibile pot fi cumpărate la prețurile de 135, 230, 300 și 400 de lei (VIP), în funcție de distanța față de scenă. Tichetele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achiziționate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15. Un eveniment recomandat de Prima TV și Magic FM. Parteneri: Femeia, Tabu, Cațavencii, Rebus, Ring, TVH, TV City, Bucharest Herald, OOPS, Cocor Channel, Ziare.com, 220.ro, Port.ro, Iconcert.ro, Infomusic.ro, Bestmusic.ro, Media Image, MediaIQ, Unirea Shopping Center, The Light Cinema, Worldclass.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Bilete concert Depeche Mode 2023Bilete concert Depeche Mode 2023

Alte articole