Vedetele te ajuta sa devii artist

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Vedetele te ajuta sa devii artist

La inaugurarea primei scoli artistice muzicale cu pregatire completa din Romania au luat parte artisti, producatori cunoscuti si finalistii unor talent show-uri ca ‘Next Star’, ‘Kidsing’ sau ‘M-a facut mama artist’.

Adina de la Heaven si Glance, dupa ce s-au racorit cu un cocktail la piscina scolii, s-au simtit atat de bine incat au urcat pe scena si au incins un pool party memorabil.

grup

Vizitand salile de canto, dans, teatru, workshopul de media si studioul, Glance a declarat:

‘E o initiativa foarte tare! Asa a inceput si Pharell – a avut ocazia sa isi petreaca sute de ore intr-un studio profesionist iar asta l-a adus de pe strada in fata a miliarde de oameni!’.

Dupa o demonstratie extraordinara de voce, Oana Radu a ramas ‘Fara Glas’ atunci cand a vazut ca artistii pot veni informati cu privire la piata muzicala la o intalnire cu viitorul manager sau casa de discuri si a declarat: ‘Astfel de scoli exista in Japonia, intr-o industrie muzicala matura – era timpul sa se deschida si la noi!’.

Desi petrecerea a continuat pana tarziu, primii elevi au venit constiinciosi si foarte entuziasmati a doua zi de dimineata la primele orele de canto si miscare scenica.

ws

Profesorii Stage Academy sunt unii dintre cei mai buni de pe piata: Lucian Darie, trainer vocal la emisiuni ca ‘Next Star’, ‘Kidsing’ sau ‘M-a facut mama artist’, Oana Cocarta, coregrafara si dansatoare in emisiuni TV si alaturi de artisti ca Alex Velea sau Elena Gheorghe, Sorin Tofan, prezentator TV si actor alaturi de Nicolas Cage sau Diana Munteanu, coordonator de proiecte la casa de discuri Roton.

Noua generatie de artisti este aici in directa legatura cu cei mai apreciati manageri, case de discuri si productie sau impresari si vine sa ridice stacheta industriei.

www.stageacademy.ro

facebook.com/StageAcademyPipera

Evenimente Recomandate
Depeche Mode la Arena Nationala 2023
ARTmania 2023

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 6 iunie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9633 RON
GBP 1 x GBP = 5,7790 RON
USD 1 x USD = 4,6099 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 6 iunie 2023

Acum la Bucureşti
14 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner