Vera lanseaza piesa “Ma arunci spre nori”

Vera lanseaza piesa “Ma arunci spre nori”

Vera lanseaza prima piesa din acest an – “Ma arunci spre nori”. Asa cum ne-a obisnuit, artista din Republica Moldova pune povesti de dragoste pe note muzicale si transmite sentimente puternice prin intermediul muzicii.

Asculta melodia aici : : https://MediaPro.lnk.to/Vera-MaArunciSpreNoriPR

Muzica si versurile sunt realizate de catre Vera, impreuna cu Vlad Isac si Vasile Turcanu, iar de productie s-a ocupat tot Vlad Isac, cel cu care Vera colaboreaza pentru piesele sale. Clipul este regizat de Andrei Stroie si produs alaturi de TIMFILM.

Urmareste videoclipul aici:

 

Pentru Vera, anul 2020 a fost unul prolific si a lansat numeroase piese compuse in timpul lockdown-ului din primavara. Noul an l-a inceput in forta cu prima piesa “Ma arunci spre nori”, insa pregateste multe piese noi si surprize pentru fani.
Vera este o artista originara din Republica Moldova. Prima sa iubire este actoria, insa muzica este visul pe care il urmeaza in acest moment. A studiat la Academia de Teatru si Arte Plastice din Chisinau, Facultatea de Actorie si a lucrat in radio timp de 3 ani, unde a inteles ca poate schimba lumea prin muzica. A participat la Eurovision Moldova, X Factor Romania si la Canta cu mine, dar a fost si prima moldoveanca ajunsa la Vocea Turciei.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Bilete concert Depeche Mode 2023Bilete concert Depeche Mode 2023

Alte articole