Teodora Sava lansează primul single oficial, “FIRST” alături de Pepe la #CONCERTonline !!!

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Teodora Sava lansează primul single oficial, “FIRST” alături de Pepe la #CONCERTonline !!!

Teodora Sava, una dintre cele mai bune voci feminine de pe la noi lansează primul ei ei single, „FIRST” piesă pentru care a filmat şi va fi urcată direct cu videoclip.

 

Lansarea va avea loc duminică, la CONCERT ONLINE alături de PEPE, în chiar locul în care publicul a ascultat pentru prima oară melodia în decembrie.

„Înainte de Crăciun am promis că voi încerca să filmez un videoclip pentru „First” şi să lansez oficial primul single şi că premiera va avea loc tot la #CONCERTonline şi iata că am reuşit şi mă ţin de promisiune. A fost un pic de muncă fiindcă aproape totul este o noutate pentru mine dar finalul a ieşit excelent şi abia aştept lansare. Mi-a plăcut atât de mult tot procesul acesta creativ încât deja mă gândesc când şi cât de repede să reiau totul dar aceasta este o altă discuţie. Pentru moment rămâne aşa, FIRST, prima lansare, primul single, primul videoclip, duminică, de la 19.00 şi apoi de la 21.00, acolo, la Pepe pe YouTUBE, alături de o familie frumoasă, separaţi dar întotdeauna împreună, ONLINE.” a spus Teo.

Ceea ce este de remarcat vis-a-vis de întreaga experienţă din spatele lui „First”, primul track oficial al Teodorei este că totul este făcut în regie independentă, fără sprijinul activ al vreunui label. Atât producţia muzicală cât şi cea video au fost făcute total INDIE. Compoziţia şi versurile îi aparţin Teodorei şi pe partea de producţie a lucrat cu Adrian Radu în timp ce videoclipul este semnat de Pavel Podbereschi şi Vlad Gaspar.

Pe Teodora o cunoaştem de la NEXT STAR acolo unde a ridicat o ţară întreagă în picioare începând cu juriul în momentul în care a cântat Listen de la Beyonce. A fost un moment excepţional care a rămas întipărit în memoria tuturor iar zecile de milioane de vizualizări făcute pe conturile de socializare confirmă acest lucru. Pepe, Lora, Maria Cârneci şi Vasile Murariu dar şi o ţară întreagă au declarat-o extraterestră lucru care s-a repetat câţiva ani mai târziu şi la X FACTOR când a arătat încă o dată dacă mai era cazul faptul că este una dintre cele mai bune voci din noul val.

Între timp, Teodora a continuat să se pregătească pentru ceea ce înseamnă cariera sa muzicala şi-a continuat studiile. A terminat deja George Enescu unde a studiat flaut pian şi canto jazz şi in prezent este la Londra la British and Irish Modern Music Institute, la specializarea Music Performance și Music Business ceea ce ne face să înţelegem exact cât de serios ia lucrurile în ceea ce priveşte ceea ce vrea să facă mai departe.

Revenind în 2021, iată că reuşeste să pună la numai 19 ani totul cap la cap şi lansează total independent un prim material care este practic cel mai frumos început pentru ceea ce va deveni cu siguranţă.

„Sunt absolut convins că duminică scriem istorie. Peste ceva ani când va cuceri toate scenele lumii o să ne fie drag tuturor să ne aducem aminte de unde a plecat totul, unde şi cum ne-am cunoscut prima data, unde am ascultat prima piesa, unde am văzut primul videoclip. Teodora Sava face parte din acea categorie selectă şi cumva limitată de artişti care în momentul în care vine la microfon ”te scoală şi din morţi dacă e” şi te face să descoperi despre tine tot timpul lucruri noi în ceea ce priveşte trăirile interioare atunci când asculţi muzică. Dacă nu mă credeţi, ascultaţi ceea ce a făcut în decembrie la CONCERT ONLINE şi sunt convins că o să îmi daţi dreptate”.

 

a spus Pepe.

Vizionati aici:

https://www.youtube.com/watch?v=d4Dv_0sdJWQ&feature=youtu.be

 

CREDITE TEODORA SAVA – FIRST

Muzică: Teodora Sava
Versuri: Teodora Sava
Producţie Muzicală: Adrian Radu
Producţie Video: Pavel Podbereschi şi Vlad Gaspar

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 22 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9771 RON
GBP 1 x GBP = 5,8883 RON
USD 1 x USD = 4,6535 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 22 iunie 2024

Acum la Bucureşti
22 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner