Vești excelente despre concertul celui mai popular tenor al lumii, ALESSANDRO SAFINA

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Vești excelente despre concertul celui mai popular tenor al lumii, ALESSANDRO SAFINA

Charmantul tenor italian, Alessandro Safina, îi va încânta pe spectatorii din Cluj în cadrul unui concert magic grandios ce va avea loc pe 14 decembrie 2016 la Sala Polivalentă din Cluj. În acompaniamentul unei orchestre simfonice, Alessandro Safina va interpreta în maniera sa inconfundabilă, melodii arhicunoscute publicului din întreaga lume, precum ”O sole mio”, ”Santa Lucia”, ”Il Mondo” ”Don’t cry for me Argentina” sau ”Besame Mucho”.

Printre piesele de rezistență incluse de artistul italian în playlist-ul concertului de la Cluj se numară și: ”Guarda Che Luna”, ”Insieme a te”     sau melodia ”Luna (Only You)”, care figurează pe coloana sonoră a serialului “Clona”, adorată de spectatorii români.

Cu pasiunea specific latină, interpretările lui Alessandro Safina vor rezona cu vibrația emoției și bucuriei din pragul sărbătorilor de iarnă, completate de momente muzicale inedite. Atmosfera adecvată a serii va fi întregită cu amintiri, scurte povestiri din viața artistului, pline de amuzament. Indiferent de vârstă sau gusturi muzicale, concertul Alessandro Safina din data de 14 decembrie  va fi cu siguranță alegerea perfectă a celui mai inspirat cadou al lunii decembrie.

O amintire muzicală ce va rămâne în sufletul fiecăruia pentru totdeauna!

alessandrosafina_pic1Împărtășește această bucurie cu cei dragi și profită de oferta specială configurată de organizatorii evenimentului. Biletele, existente în noul pachet promoțional ”1+1 gratis” sunt disponibile începând cu data de 1 noiembrie 2016. Din acest moment, puteți cumpăra două bilete, plătind doar unul, indiferent de categoria de loc.

Vă reamintim că biletele se pot achiziționa atât online de pe www.bilete.ro și www.eventim.ro precum și de la  magazinele partenere ale acestora – Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour, benzinăriile OMV,  de la Oficiile Poștei Române și magazinele Inmedio.

Prețul unui bilet variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează: 315 lei (Golden VIP), 263 lei (VIP), 210 lei (Categoria I), 168 lei (Categoria a II-a), 116 lei (Categoria a III-a) și 63 lei (Categoria a IV-a).

Alessandro Safina a concertat pe cele mai prestigioase scene și are o carieră strălucitoare în domeniul operei. A colaborat cu numeroși artiști internaționali, printre care: Elton John, Carlos Santana, Rod Stewart, Miriam Stockley, Sarah Brightman, Jose Carreras sau Mario Frangoulis.

Popularitatea tenorului italian a cunoscut o creștere începând cu anul 2000. Această ascensiune a renumelui se datorează viziunii lui Alessandro Safina asupra muzicii clasice, pe care o îmbină cu cea pop pentru a crea un nou stil, greu de încadrat, și pe care acesta îl numește “Opera-Rock”.

 

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 20 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9751 RON
GBP 1 x GBP = 5,8059 RON
USD 1 x USD = 4,5879 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 mai 2024

Acum la Bucureşti
21 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner