De Phazz lansează videoclipul “Used”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » De Phazz lansează videoclipul “Used”

Trupa De Phazz își surprinde fanii cu lansarea unui nou videoclip oficial pentru piesa  “Used”, de pe noul album “Prankster Bride”. Concertul lor la București va avea loc pe 15 noiembrie 2016, de la ora 20:00. Accesul este permis începând cu ora 19.00.

Noul clip poate fi vizionat aici.

Cadrele simple, dar cu subînțeles, ne trimit spre anii ’60-’70, jonglând cu imaginea femeii perfecte conform parametrilor sociali ai epocii. Versurile povestesc însă despre femeia – pansament, obișnuită să fie folosită de către partener. O parabolă despre condiția femeii moderne, ce-și abandonează rolul tradițional pentru a-și întreține financiar bărbatul trofeu.

“Prankster Bride”, noul album De Phazz, este un mix de tonalități vocale interesante și de instrumente complexe. Noua apariție discografică este un tribut explicit adus vocilor feminine din trupă. Pat Appleton, care, alături de Karl Frierson, este apariția de bază din live-uri, deschide cutia Pandorei cu piesa ce dă titlul albumului, “Prankster Bride”, o călătorie agonizantă între miezul nopții și zorii zilei. După “Hangover Deluxe”,”Perfect World” spune, cu înțelepciune, povestea unei aventuri ce poate supraviețui doar într-o imaginație de copil. Piesa “I sing” combină sound-ul unui cor folk nemțesc tradițional cu dub-reggae, în timp ce versurile vorbesc despre noi începuturi și despărțiri, o melodie ca o predică ortodoxă pentru toate sufletele singure din univers. Unica Barbara Lahr reapare pe album cu două Neo Chanson-uri, “Apple & Egg” și “Down Waterloo”. Cum varietatea muzicală este prioritatea trupei, albumul se încheie cu single-ul “Kraut 2016”, un omagiu adus erei Kraut Rock din anii ’70, alături de legendara interpretă germană Jutta Glaser.

Biletele se găsesc la prețul de 100 lei, 150 lei, 200 lei și 250 lei (VIP), în funcție de distanța față de scenă. Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești și benzinăriile OMV). Biletele pot fi achiziționate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din București.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9751 RON
GBP 1 x GBP = 5,8059 RON
USD 1 x USD = 4,5879 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 mai 2024

Acum la Bucureşti
13 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner