Videoclipul

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Videoclipul

Videoclipul care l-a facut celebru pe artist va fi transformat in musical. Povestea clipului ii plaseaza in centru pe Michael Jackson si partenera sa, care sunt atacati de o multime de zombie, dupa o seara petrecuta la un film de groaza.

"Thriller", legendarul videoclip al lui Michael Jackson, urmeaza sa fie transformat intr-un musical, au anuntat luni producatorii.

Videoclipul de 14 minute al piesei "Thriller", de pe albumul cu acelasi nume, s-a bucurat de un succes fantastic de cand a fost lansat. Avand in vedere faptul ca s-au vandut un milion de copii pe saptamana, timp de un an, "Thriller" a devenit cel mai bine vandut album din toate timpurile.

Acum, videoclipul care l-a facut celebru pe artist va fi transformat in musical. Povestea clipului ii plaseaza in centru pe Michael Jackson si partenera sa, care sunt atacati de o multime de zombie, dupa o seara petrecuta la un film de groaza.

"Musicalul va fi in totalitate autorizat de Michael Jackson, acesta participand la fiecare aspect al procesului de creatie", a explicat Nederland Organization, care a cumparat drepturile pentru productie.

"Thriller The Musical" va include melodii de pe albului "Thriller", precum si de pe discul "Off The Wall", din 1979.

Celebrul videoclip, lansat in 1983, a fost regizat de John Ladis, iar costurile realizarii acestui material s-au ridicat la 500.000$, aproape de 10 ori valoarea unui videoclip obisnuit la acea vreme, informeaza Reuters.

Michel Jackson, considerat regele muzicii pop, este unul dintre putinii artisti inclusi pe Rock and Roll Hall of Fame de 2 ori. Premiile cu care acesta a fost distins includ multiple recorduri mondiale, printre care si cel pentru "Thriller", desemnat cel mai bine vandut album din lume, 13 premii Grammy, cat si vanzari de peste 750 milioane de discuri in intreaga lume. Viata personala a lui Michael Jackson, alaturi de o cariera infloritoare, a facut din artist o parte din cultura pop de mai bine de patru decenii.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9703 RON
GBP 1 x GBP = 5,8071 RON
USD 1 x USD = 4,6322 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
24 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner