Vino cu prietenii la concertul Haggard de la Bistrita

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Vino cu prietenii la concertul Haggard de la Bistrita

Acum la 3 bilete cumparate primesti unul gratis!

Cumpara-ti acum bilet impreuna cu prietenii la concertul Haggard ce va avea loc pe data de 14 August la Tabara Medievala Bistrita. In perioada 19 Iulie – 1 august la achizitionarea a 3 bilete primesti 1 bilet gratis!
Promotia este valabila in toate cele trei retele de vanzare: Eventim, TicketPoint si Biletoo pentru pachetele de 3+1 bilete achizitionate simultan. Biletele (abonamentele) sunt valabile pe toata perioada festivalului.

Tabara Medievala va avea loc la Bistrita-Heidenfeld in perioada 13-15 August 2010. Formatia germana Haggard, cea mai importanta trupa de medieval-symphonic-metal din Europa, va sustine un concert pe data de 14 August. Spectacolul va fi unul cu totul special. Haggard va interpreta melodii din repertoriul propriu intr-o orchestratie exclusiva, cu elemente specifice medievale, dar promite si alte surprize. Trupa, in cea mai extinsa formula a sa, se va deplasa la Bistrita cu un autocar special, iar pe scena vor urca 18 muzicieni. In cadrul taberei vor mai avea loc doua recitaluri extraordinare, pentru data de 13 august fiind programat concertul Formatiei Trooper cu opera rock Vlad Tepes, iar pe data de 15 august ungurii de la VAN vor sustine un concert de rock-medieval. In timpul zilelor vor avea loc diferite spectacole medievale cu cavaleri, cai, dansuri si muzica medievala cu cimpoaie si tobe.

Evenimentul este organizat de Asociatia Culturala Bistrita Medievala in colaborare cu Primaria Municipiului Bistrita si Asociatia Culturala Romano-Irlandeza.

Programul festivalului precum si alte informatii sunt disponibile pe pagina www.bistritamedievala.ro.

Sponsori principal: Holsten, Banca Transilvania, Coca-Cola si Comelf.

Proiectul este sustinut de Administratia Fondului Cultural National.

Parteneri: ClubulCavalerilor.ro, Agro-Ardeal, Betak, Rebrisoara Catering si Tasuleasa Social.
Parteneri media: Zile si Nopti, Radio Transilvania, Metalhead.ro, Radio Cluj, Radio Romania Actualitati, City FM, StudCard, Port.ro, BestMusic.ro, Radio Lynx, MetalFan, Rockxpress, Heavy Metal Magazine, MetalAct, IubescRomania.ro, Rockpolis, Metropotam.ro, CalendarEvenimente, BangYourBrain, AnyPlace.ro, Welcome2Cluj, MuzicaBuna.ro, Maximum Rock Magazine, LetsRock.ro, RockStage, JurnalRock, E-Zine, Bistriteanul.ro, Mesagerul de Bistrita, AS TV, Gazeta Bistritei, Focus TV, Rasunetul, Radio Bistrita, Gazeta Bistritei, Bistrita24.ro, Gazeta de Bistrita, Agerpres, Sighet-Online si dB Technologies.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner