Vita de Vie a pregatit o surpriza interactiva

Cu ocazia lansarii celui de-al 8-lea album de studio, trupa Vita de Vie a pregatit o surpriza pentru pasionatii de gadget-uri.

Descarca gratuit aplicatia uView pentru iPhone, iPad sau Android. Porneste aplicatia si scaneaza, cu ajutorul ei, coperta albumului Vita de Vie – “Acustic” sau afisul concertului de la Teatrul National Bucuresti, din data de 8 aprilie. Ca sa accesezi continutul exclusiv poti sa scanezi fie o imagine printata, fie una online. Urmareste cum imaginea prinde viata si vezi care este surpriza pregatita de trupa pentru fanii sai.

“Acustic”, cel de-al optulea album din cariera Vita de Vie, va fi lansat pe 5 Aprilie, iar evenimentul ce va marca acest lucru este un concertul extraordinar sustinut la Teatrul National Bucuresti, in data de 8 aprilie 2013.

“Acustic” reprezinta o colectie a celor mai bune melodii, stranse in decursul celor 16 ani de existenta, reorchestrate intr-o maniera inedita, mergand uneori pana la clasic, jazz, sau bossanova, cu accente de swing. Albumul este disponibil pentru pre-comanda, pe iTunes.

Scaneaza cu telefonul pentru a descarca uView

sau acceseaza umusic.ly/uviewro


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole