Vizi Imre lanseaza pamfletul si videoclipul “Talalaic”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Vizi Imre lanseaza pamfletul si videoclipul “Talalaic”

Compune muzica din liceu, are un playlist de peste 600 de piese, stie sa cante in 10 limbi straine, iar acum Vizi Imre lanseaza piesa “Talalaic”, un pamflet despre lumea muzicala si colaboratorii ei.

Fiecare artist isi stabiliteste prioritatile, unii dorindu-si cu orice pret sa fie la radio si la tv, sa cante ceea ce e in trend, insa pentru Vizi Imre a fost dintotdeauna mai important mesajul si continutul piesei.

Vizi_Imre_ TalalaicAstfel, mai in gluma, mai in serios, Vizi a scris piesa “Talalaic” si a filmat si un videoclip pitoresc, in zona  Transilvaniei, regizat de Alecs Nastoiu, cu care artistul a mai colaborat la realizarea sountrack-ului pentru filmul “Billion Star Hotel”, rasplatit cu 12 premii si 33 de nominalizari internationale.

Cu multa dragoste si respect pentru natura si lucrurile simple, Vizi s-a filmat atat intr-un tarc de oi, pe care le-a transformat in spectatori, intr-o caruta folosita drept scena, cat si pe camp, locul unde artistul se simte cel mai liber si de unde isi culege inspiratia.

“Vara e momentul lansarilor de piese cu videoclipuri la mare, cu putine haine, stiti despre ce vorbesc. Eu nu sunt impotriva acestor lucruri, fiecare este ce fel de artist vrea, insa eu tin foarte mult la mesajul transmis de versurile mele.  Piesa “Talalaic” e foarte vesela, nu vreau sa fie cu suparare pentru nimeni. Trebuie luata ca atare, e un pamflet”, marturiseste Vizi Imre despre noua lui piesa.

Prin acest videoclip, cu plasare de produse locale, precum cas, urda si palinca de la vecinul Georgel, Vizi isi promoveaza si satul in care a crescut, Batos, din judetul Mures, incurajand astfel turismul in Romania.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9748 RON
GBP 1 x GBP = 5,8147 RON
USD 1 x USD = 4,5777 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 mai 2024

Acum la Bucureşti
24 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner