WARM-UP TOUR 2024 : ROAD TO INFERNOPOLIS

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » WARM-UP TOUR 2024 : ROAD TO INFERNOPOLIS

„Dacă nu vii la Hellfest, va veni Hellfest la tine!” »

Eveniment de neratat pentru „experiența Hellfest”, Turneul Warm-Up, un veritabil Tur al Franței al sălilor de concert, se întoarce pe drum în aprilie!
Veti avea oportunitatea de a începe festivitățile și de a uni comunitatea de fani în jurul concertelor și activităților în atmosfera Hellfest!

Pentru această ediție din 2024, două grupuri francofone cu stiluri extreme, gata să concerteze în fiecare data a Warm-up-ului: șefii de la Brutal Death BENIGHTED și noua senzație Deathcore TEN56.

Găsiți, de asemenea, „oaspeți speciali” la mai multe date ale turneului:
RISE OF THE NORTHSTAR și crossover-ul lor distructiv la o a doua întâlnire la Montbéliard (cu câștigătorii Voice of Hell 2023: KAMIZOL-K ca deschidere), precum și la Paris, în prestigioasa sală a Cité de la Musique, pe marginea expoziției care va evidenția Metal la Philharmonie de Paris.
Combo-ul în stil Hardcore/Melodic (și făcut în Clisson) STINKY care se întoarce la noi, mai puternic și mai angajat ca niciodată, va deschide ostilități pentru seara de închidere a turneului la Warehouse din Nantes pe 4 mai.

19.04 – CLERMONT-FERRAND – La Coopérative de Mai

20.04 – BORDEAUX – Rock School Barbey

21.04 – BIARRITZ – Atabal

22.04 – CAHORS – Les Docks

23.04 – MONTPELLIER – Victoire 2

25.04 – NICE – Stockfish

26.04 – CREST – Festival Bridge to Hell

27.04 – LAUSANNE – Docks

28.04 – MONTBÉLIAR – L’Axone

29.04 – MONTBÉLIARD – L’Axone (+ RISE OF THE NORTHSTAR et KAMIZOL-K / SANS TEN56. et BENIGHTED)

30.04 – OIGNIES – Le Métaphone

02.05 – PARIS – Cité de la Musique (+ RISE OF THE NORTHSTAR)

03.05 – CHERBOURG – La Brèche

04.05 – NANTES – Warehouse (+ STINKY) – avec village Hellfest dans l’après-midi au Ferrailleur 

In fiecare seara vei putea experimente:

CONCURS DE AIR GUITAR
Întâlnește-te în fiecare seară la marea competiție „Air Guitar” găzduită de Jimmy Clisson (MC oficial al Federației Franceze de Chitară Air) și prinde două valuri de competiție în care concurează 2 x 10 candidați. Câștigătorii vor pleca cu un Pass pentru Hellfest 2024!

Toți câștigătorii vor fi invitați să participe la marea finală de air guitar care va avea loc pe HELLSTAGE, miercuri, 26 iunie 2024. Marele câștigător va fi încoronat campion Hellfest și va fi recompensat cu un permis pe 2025!

ZIUA HELLFEST TATOO DAY
După succesul de anul trecut, „Hellfest Tattoo Day” revine la fiecare întâlnire cu artistul tatuator ASPHYX, permițându-vă să plecați cu o amintire de neșters a celebrului nostru „H”, simbol al festivalului.
Tatuaj gratuit al siglei Hellfest „H” (în 2 mărimi din care să alegeți. Umplutură sau linii complet negre). Înregistrare la fața locului (număr limitat pe seară)

CABINA FOTOGRAFICA INTERACTIVA
Faceți-vă portretul în photobooth-ul nostru interactiv!

NOUA PROIECTIE VIDEO
Cufundați-vă în atmosfera festivalului printr-un nou videoclip filmat în timpul ediției 2023… câteva minute de imersiune pentru a vă pregăti pentru ediția 2024

MERCHANDISING EXCLUSIV și PRODUSE DE COLECȚIONARE
La fața locului este disponibil un stand exclusiv de merchandising cu o multitudine de produse originale Hellfest special concepute pentru tur.
Toți participanții sunt, de asemenea, invitați să strângă câteva cadouri de bun venit în timpul serii (cupe de colecție și bunătăți de la partenerii noștri).

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 1 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9690 RON
GBP 1 x GBP = 5,8022 RON
USD 1 x USD = 4,5823 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 1 martie 2024

Acum la Bucureşti
8 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner