White party in El Grande Comandante

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » White party in El Grande Comandante

Sezonul de toamna la El Grande Comandante se anunta presarat de evenimente din ce in ce mai diverse si menite sa dea un nou sens sloganului "Party para la resistencia". Dovada vie a acestui fapt este seria de petreceri care va incepe de pe data de 2 septembrie 2009.

Incepand cu data mai sus mentionata, nivelul 1 al clubului din strada Viitorului isi va schimba culoarea. White Party va pune stapanire pe camarazii comandantului, punand distractia sub semnul nebuniei. Dress code – ul party –ului, dupa cum se subintelege din denumirea petrecerii, este nonculoarea alb.

El Grande Comandante face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte doua locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Comandante Estudiante si El Comandante Vama Veche. De asemenea, clubul dispune si de un yacht cu vele de ultima generatie la bordul caruia echipajul specializat, organizeaza petreceri si croaziere de neuitat, urmand acelasi indemn revolutionar: "Party para la resistencia!".
Rezervari: 0728.556.044

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner