Kinethics si Hush in El Grande Comandante

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Kinethics si Hush in El Grande Comandante

Concert in El Grande Comandante

Kinethics si Hush in El Grande Comandante

Sambata 29 august trupele Kinethics si Hush vor sustine un concert in clubul El Grande Comandante. Concertul va avea loc pe scena amplasata la nivelul doi al clubului situate in strada Viitorului. Reprezentatia va incepe la orele 22.00.

Hush, o trupa extrem de promitatoare. Genul abordat, foarte comercial (peste hotare), in sensul bun al cuvantului, are sanse sa prinda la publicul amator de NU metal si alte sonoritati post-2000. Plini de entuziasm, cu piese distorsionate, dar pop in esenta, radio-friendly. Pana cand s-a scris aceasta fraza despre ei a trebuit sa se formeze in anul 2008, sa cante in Big Mamou, Spice Club si Becker Brau Live Music. In acest timp au stat pe capul celor de la City FM, in RomTop, timp de zece saptamani. Nu trebuie sa uitam de Gala C.A.R.E. de la C.N.B. “George Cosbuc”, participarea la Global Battle Of The Bands, incheierea anului 2008 facandu-se la Balul Bobocilor “Cosbuc” in Club Level.

Trupa KinEthics, formata in primavara anului 2008, a luat na tere odata cu venirea lui Andrei Bogdan (Plagi) la chitara solo, alaturandu- i- se lui Alexandru Balta, Dinu Balanescu i Tiberiu Protopopescu ce pusesera deja bazele unei formatii. Numele este un joc de cuvinte in limba engleza, care pe langa fonetica “cinetica”, tradus, inseamna “eticile neamului”. Albumul lor, Enigme Paralele, este gata sa intre in studio, contine 10 piese, majoritatea despre personalitate, cu versuri in care oricine se poate regasi, ce evidentiaza un adevar de multe ori neglijat, dar de neevitat. Stilul abordat tinde spre alternativ cu influente old- school- heavy metal, iar solourile de chitara au numeroase influente jazz. Componenta actuala este alcatuita din: “Dinnu” – voce/chitara ritm, “Plagi” – chitara solo, “Aboo” – tobe, Tiberiu- chitara bas. Au mai interpretat alaturi de De Profundis (Anglia), Vita de Vie, Luna Amara, Tep Zepi, Highlight Kenosis, Evo, Godmode, Inopia, PhenomenOn, Trupa Veche si Jukebox.

El Grande Comandante face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte doua locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Comandante Estudiante si El Comandante Vama Veche. De asemenea, clubul dispune si de un yacht cu vele de ultima generatie la bordul caruia echipajul specializat, organizeaza petreceri si croaziere de neuitat, urmand acelasi indemn revolutionar: “Party para la resistencia!”.
Rezervari: 0728.556.044

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 14 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9714 RON
GBP 1 x GBP = 5,8281 RON
USD 1 x USD = 4,6645 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 14 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner