WordCamp București 2020, a patra conferinta anuala de WordPress

WordCamp București 2020, a patra conferinta anuala de WordPress

Suntem încântați să vă împărtășim vestea: a patra ediție a WordCamp București – WordCamp București 2020 – se întâmplă oficial pe 25 aprilie 2020.
Salvați data și marcați-o în calendarul vostru!
Acest eveniment este destinat tuturor celor implicați în comunitatea open-source, entuziaștii WordPress, pentru coders, designeri, bloggeri, proprietari de afaceri, specialiști în marketing și PR, precum și pentru persoanele care doresc noi conexiuni!

Pentru această ediție specială, am decis să ținem WordCamp-ul în primăvară. Am învățat o mulțime din experiențele noastre anterioare și intenționăm să aducem cele mai bune eforturi pentru a face din a patra ediție un WordCamp de reținut.” – ne-a transmis Cezar, unul dintre organizatorii WordCamp Bucharest 2020.

Bucharest WordCamp 2020 va avea loc la BIG Ballroom Conference Center, un spatiu nou aflat langa Sun Plaza – Piata Sudului.
Au fost planificate subiecte interesante, speakeri, swag nou și idei proaspete pentru a vă menține să urmăriți site-ul lor web pentru fiecare postare nouă.
Veți avea ocazia să învățați lucruri noi de la vorbitorii noștri, să creați conexiuni noi, să întâlniți alți oameni din industrie și să vă petreceți timpul cu alții!
Urmariți-i pe Twitter, Facebook & Instagram pentu a fi la curent cu ultimele noutăți!

Deja s-au anunțat cațiva sponsori și în curând se va da drumul la vânzarea de bilete.

WEB: https://2020.bucharest.wordcamp.org/
RSVP: https://www.facebook.com/events/951666318543618/
Bilete: https://2020.bucharest.wordcamp.org/tickets/


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Bilete concert Depeche Mode 2023Bilete concert Depeche Mode 2023

Alte articole