Zband in concert la El Grande Comandante

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Zband in concert la El Grande Comandante

Coordonatele distractiei in data de 21 octombrie sunt trasate de clubul El Grande Comandante. Subsolul doi al clubului amplasat in strada Viitorului va rasuna in acordurile trupei Zband.

Membru al companiei de sunet a lui Vali Sterian, chitaristul Luca Cristi denota o puternica amprenta personala cu fiecare aparitie pe scena. Profund pasionat de munca pe care o intreprinde, se dedica cu pasiune fiecarui eveniment. Tobosarul Gabi Circea completeaza imaginea sonora a trupei, impunand ritmul band – ului. Contributia sa nu trece neobservata, Gabii fiind pilonul principal atunci cand vine vorba de prestatiile live. O alta prezenta care nu trece neobservata este cea a claparului Dan Lica. Membru al formatiei Km0, formatia lui Cristi Paturca, Dan isi imparte cariera intre scena muzicala din Romania si cea din Elvetia. Pe langa proiectele pe care le desfasoara in Romania acesta este implicat si in proiecte in Elvetia.

Nu se poate trece cu vederea sound – ul oferit de basistul trupei Deni Crainiceanu. Fost component al trupelor Attis, Sens si Barock, Deni si-a dedicat cariera concertelor de cover. Profesor de chitara la Universal club, manevreaza cu maestrie instrumentul, acordurile sale rasunand simtitor la fiecare concert. Ultimul, dar nu cel din urma, Costica Sandu are atasata in cartea sa de vizita onoarea de a fi vocalistul trupei. Fost component al trupelor Transilvania, Voltaj, Kripton, Quartz, M.S., ACT, Costica a fost catalogat ca una dintre cele mai bune voci din Romania.

Repertoriul concertului va fi compus din piese internationale, iar cea de-a doua parte a concertului este dedicata trupei AC/DC. Ultima parte a concertului va contine in totalitate piese din palmaresul celor de la AC/DC.

El Grande Comandante face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte doua locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Comandante si El Comandante Vama Veche. De asemenea, parte din acest grup este si restaurantul cu terasa La Historia, unde se servesc zilnic mancaruri alese la un pret rezonabil, unde se pot savura cocktailuri si frappe-uri delicioase si toate acestea in cel mai hot spot din Bucuresti: centrul istoric. Pentru perioada verii, brandul El Comandante are la dispozitie si un yacht cu vele de ultima generatie la bordul caruia un echipaj specializat organizeaza petreceri si croaziere de neuitat, urmand acelasi indemn revolutionar :”Party para la resistencia!”.

Rezervari: 0728.556.043

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9703 RON
GBP 1 x GBP = 5,8071 RON
USD 1 x USD = 4,6322 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
23 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner