Zmeura de aur 2009

Inainte de a se bucura de Oscar, marile nume ale cinematografiei trebuie sa scape de… "Zmeura de aur", asa-zisele premii acordate pentru cele mai slabe performante din industria filmului. Anul acesta, marii castigatori ai nedoritelor onoruri sunt Mike Myers si Paris Hilton.

Comedia "The love guru", care i-a avut in rolurile principale pe Mike Myers, Jessica Alba si Justin Timberlake, a adunat trei dintre rusinoasele trofee. Filmul a castigat premiul pentru cel mai prost film si cel mai prost scenariu, iar Mike Myers a fost desemnat cel mai prost actor. Si Paris Hilton a castigat doua dintre premiile pentru care nu prea are de ce sa se laude. Cunoscuta mai degraba pentru petrecerile mondene la care participa, vedeta americana a fost desemnata cea mai proasta actrita intr-un rol principal, dar si intr-un rol secundar.

Fostul Agent 007, Pierce Brosnan, a plecat acasa cu distinctia de cel mai prost actor intr-un rol secundar pentru performanta din ultimul sau film "Mamma Mia!" in care joaca alaturi de Meryl Streep. Premiile "Zmeura de aur" sunt decerante in fiecare an inaintea mult-asteptatelor Oscaru

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: