Madonna la Bucuresti

Madonna la Bucuresti

Madonna va sustine un concert la Bucuresti, in cadrul turneului mondial "Sticky & Sweet Tour", pe 26 august. Concertul va avea loc in parcul Izvor, iar biletele vor fi puse in vanzare pe 3 martie. Preturile biletelor vor fi cuprinse intre 120 si 800 de lei. DJ Paul Oakenfold, artistul care deschide toate show-urile din cadrul "Sticky & Sweet Tour", va fi Invitatul special al concertului sustinut de Madonna la Bucuresti.

Concertul de aproximativ doua ore are patru parti "The Pimp", ce cuprinde un omagiu adus anilor 20 si stilului "gangsta pimp", "Old School", unde Madonna revine la stilul anilor 80, sectiunea dedicata muzicii si dansului din folclorul balcanic, cu influente din muzica tiganeasca, si sectiunea Rave. Costumatiile pe care Madonna le poarta in acest show sunt realizate de 36 de designeri.

In acest turneu, Madonna a avut vanzari de bilete record peste tot, incluzand cele 650.000 vandute in America de Sud, 72.000 de bilete la Zurich – cel mai numeros public intalnit vreodata la un show din Elvetia, 75.000 de bilete in Londra si 4 sell-out-uri in Madison Square Garden, New York (60.364 bilete). Cel mai recent album al artistei, Hard Candy, dar si cantece din trecutul ei glorios, precum Vogue, Hung Up si Ray of Light, vor incanta publicul din Romania. 

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe