Zoli TOTH (ex SISTEM) visează la Hiperboreea – Țara în care nimeni nu se ceartă

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Zoli TOTH (ex SISTEM) visează la Hiperboreea – Țara în care nimeni nu se ceartă

Hiperboreea este țara în care soarele strălucește 24 de ore pe zi și unde pomii dau rod de doua ori pe an, țara în care nimeni nu se ceartă, este pace și armonie. Zoli încearcă să ajungă acolo, invocând Hiperboreea prin muzică.

Acum sute de ani când între triburile Asiei Centrale apareau conflicte se căuta câte un poet care știa să cânte și era trimis la negocieri. Câștiga acela care îl lăsa fără replică pe celalalt.

„Cred și că în ziua de azi dacă conducatorii noștri ar asculta mai multă muzică și ar citi puțină poezie, ar avea un limbaj mult mai blând, mai puțin tăios, iar rezultatele ar fi mult mai bune. Acesta este motivul pentru care am ales să lansăm acum videoclipul piesei Hiperboreea” – spune Zoli.

Pe 21 februarie 2017, Zoli TOTH Project face show la Berăria H. Instrumentele de percuție ale trupei ar putea să alcătuiască un mic muzeu, dar toate sunt absolut necesare. Zoli Toth a dezvoltat acest proiect căutând sonorități noi și abordări muzicale inedite. Tobele, toacele, ciocanele și nicovalele, marimba, vibrafonul, cuvele de la mașini de spălat și tuburile de carton sunt doar o parte din intrumentele care vor fi pe scenă. Se adaugă o vioară și un viloncel. Tot acest întreg arsenal este folosit de cei cinci muzicieni profesioniști care formează Zoli TOTH Project.

„Percuționiștii intră în dialog cu vioara și cu violoncelul. Nu este o bătălie, ci o joacă muzicală, la care la un moment dat este invitat și publicul să participe. Cred că multe tensiuni și neînțelegeri se pot descărca și rezolva prin muzică.” – explică Zoli.

Zoli TOTH Project îi invită pe toți visătorii pe 21 februarie la Berăria H pentru un dialog muzical și o incantație pentru intrarea în Hiperboreea.

www.facebook.com/Zoli.TOTH.Official/

www.facebook.com/ZoliTOTHProject/

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 1 decembrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9726 RON
GBP 1 x GBP = 5,7463 RON
USD 1 x USD = 4,5313 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 1 decembrie 2023

Acum la Bucureşti
7 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner