The Red Piano, aproape de final

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » The Red Piano, aproape de final

Reprezentatiile "The Red Piano" ("Pianul Rosu"), cu o durata de 90 de minute fiecare, au avut loc intr-o sala de concerte cu 4.000 de locuri, toate cu casa inchisa.

Elton John va incheia seria de spectacole din Las Vegas in luna aprilie, dupa ce a sustinut 241 de concerte intr-un urias hotel-cazinou incepand cu 2004 si pana in prezent..

Cantaretul si pianistul britanic a semnat in 2004 un contract pe trei ani cu Caesar’s Palace, acord care a fost prelungit cu inca doi ani, datorita succesului pe care l-a avut artistul. Reprezentatiile "The Red Piano" ("Pianul Rosu"), cu o durata de 90 de minute fiecare, au avut loc intr-o sala de concerte cu 4.000 de locuri, toate cu casa inchisa.

Potivit AFP, biletele pentru ultimele 12 spectacole ale muzicianului vor fi puse in vanzare joi. Cortina se va trage definitiv pe 22 aprilie, cand va avea loc ultimul concert al turneului.

Caesar’s Palace, care l-a gazduit in trecut si pe Elvis Presley, a fost si locul de desfasurare a seriei de concerte "A New Day", sustinuta de cantareata Celine Dion. Cantaretele sexagenare Cher si Bette Midler continua sa concerteze cu regularitate la aceasta locatie.

Elton John a vandut peste 250 de milioane de la inceputul carierei sale. Dupa finalizarea seriei "The Red Piano", el va sustine, in primavara, un turneu american impreuna cu Billy Joel, apoi se va intoarce in Europa.

In afara de Elvis Presley, orasul Las Vegas, devenit principala destinatie turistica a Statelor Unite, cu peste 37 de milioane de vizitatori in fiecare an, a gazduit in trecut artisti de renume mondial, precum Frank Sinatra, Barry Manilow si, mai recent, Prince.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 29 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9765 RON
GBP 1 x GBP = 5,8018 RON
USD 1 x USD = 4,6373 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 30 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
13 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner