“Adu-mi aminte sa te uit” este mesajul din noul single Sore si Liviu Teodorescu

Sore si Liviu Teodorescu se afla la prima colaborare si lanseaza single-ul “Adu-mi aminte sa te uit“.

” Mi-am dorit colaborarea cu Liviu inca de pe vremea cand eram colegi in LaLa Band. Este un artist foarte talentat, cu o voce <<wow>>! Ma bucur ca dorinta noastra s-a concretizat prin piesa <<Adu-mi aminte sa te uit>>. Am scris piesa cot la cot in studiourile HaHaHa Production si a fost o experienta pe care mi-ar placea sa o repetam”,  declara Sore despre colaborarea pentru cel mai recent single – “Adu-mi aminte sa te uit”.

“Stiam ca Sore are o voce cum putini artisti din Romania au, dar nu stiam ca este o compozitoare atat de buna. Am aflat asta atunci cand am scris impreuna <<Adu-mi aminte sa te uit>>. Este o piesa super speciala, pentru ca linia si versurile te fac sa simti ca asculti o balada, dar productia lui Serban Cazan si a baietilor de la HaHaHa Production da piesei o alta directie. O poti asculta si dimineata, si la pranz, si seara. Si trag speranta ca va dudui si noaptea, in cluburi”, a declarat Liviu Teodorescu.

Piesa este compusa de Serban Cazan, Florin Boka, Lucian Nagy,  Sore, Liviu Teodorescu, Robert Toma si produsa in studiourile HaHaHa Production, iar textul este scris de Sore, Liviu Teodorescu si Robert Toma.

Sore feat. Liviu Teodeorescu – “Adu-mi aminte sa te uit”:

Mai multe informatii pe:

https://www.facebook.com/Soreofficial

https://www.facebook.com/liviuteodorescuofficial

https://www.facebook.com/MediaProMusicRomania

https://facebook.com/umusicro

Credite foto:

Nico Grigore


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole