Andreea B cauta dansatori

Andreea B cauta dansatori

Joi, 14 iunie a.c., incepand cu ora 16.00,  cei care viseaza sa danseze pe marile scene din Romania (dar nu numai!) alaturi de Andreea B, sunt invitati sa participe la preselectia anului! Andreea doreste sa acorde o super sansa pentru dansatorii talentati, care intentioneaza sa isi faca o cariera din acest hobby! Club Twice va gazdui  aceasta preselectie.

Andreea B este una dintre artistele preferate ale impresarilor din Romania, datorita show-urilor incendiare pe care le sustine la evenimentele la care este invitata. Aflata intr-o continua evolutie si cu dorinta permanenta de a oferi fanilor sai un spectacol live de exceptie, artista s-a hotarat sa isi imbogateasca trupa de dansatoare si in plus sa selecteze 3 fete cu calitati vocale deosebite pentru backing vocals.

Participantele la preselectie (dansatoare) trebuie sa aiba minim 15 ani, constructie sportiva, minim  1.65 m inaltime. Acestea vor avea de asemenea un CD cu piesa preferata si coregrafia pregatita pentru prezentare!

 “Toti marii artisti internationali au backing vocals, insa la noi practica nu este foarte dezvoltata, pentru ca atunci cand mergi cu CD-ul in concerte, nu ai nevoie decat de CD player – ne-a declarat Andreea. Cu cateva exceptii, artistii din Romania incearca in continuare sa pacaleasca publicul facand playback, iar eu refuz sa ma numar printre acestia “, a declarat in repetate randuri Andreea.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe