ANDREEA BALAN este si actrita!

Ca multe alte vedete din Romania, si Andreea Balan si-a largit recent paleta de preocupari artistice. Astfel, pe 20 martie, luni, de la orele 21:30 fanii o vor putea vedea pe artista intr-un film de televiziune. Andreea Balan va interpreta, astfel, unul dintre rolurile principale in primul film de televiziune dintr-o lunga serie ce vor fi difuzate pe postul de televiziune ACASA, in cadrul emisiunii a??De 3 x femeiea??. Filmele sunt productie 2006 Media Pro Pictures pentru ACASA.

Filmul de televiziune in care Andreea joaca se numeste a??Copilul meu va fi mamaa?? si face parte dintr-un amplu proiect menit sa caute solutii concrete la problemele actuale cu care se confrunta peste 50% din populatia Romaniei. Filmele vor putea fi vazute numai in cadrul emisiunii a??De 3 x femeiea??, lunea si martea, iar fiecare telefilm va avea o tema specifica (consumul de droguri, adolescente insarcinate, dependenta de alcool, gelozia, cancerul, etc). In primul film care va fi difuzat luni, 20 martie, Andreea va juca rolul prietenei fetei care ramane insarcinata, sustinand-o, fiindu-i alaturi si incurajand-o in aceasta perioada critica din viata ei.

Cu putin timp inainte de inceperea filmarilor, echipa Media Pro a contactat-o pe Andreea si i-a propus rolul, mentionand ca acesta a fost special conceput pentru ea. Au invitat-o la casting pentru a-si da seama daca este potrivita pentru rol. Andreea s-a pregatit pentru rol doar cu o noapte inainte de casting, si pe platou si-a demonstrat calitatile actoricesti. Producatorii serialului au ramas placut surprinsi si au distribuit-o intr-un alt rol, complex.

Filmarile pentru acest film de televiziune au durat fix doua zile, repetitiile avand loc cu numai doua zile inainte. Totul s-a derulat fara incidente neplacute sau neprevazute, deoarece intreaga echipa a lucrat profesionist, toti cei implicati abordandu-si rolurile cu maxima seriozitate.

Andreea apare in mai multe secvente decat i-au fost initial repartizate, datorita naturaletei cu care a interpretat. Ea a avut astfel ocazia sa joace alaturi de nume mari ale scenei romanesti, ca Tora Vasilescu (in rolul mamei fetei insarcinate). Interpreta rolului principal este o studenta la actorie.

Artista declara ca s-a simtit initial flatata si, placandu-i si aceasta ipostaza, ca i-ar placea sa repete experienta. Cu toate acestea, Andreea recunoaste ca nu ar neglija niciodata muzica pentru a se dedica actoriei, deoarece in primul rand este cantareata si apoi actrita.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: