Cargo canta ‘Ca o stea’ la premiile MTV

Joi, 10 mai, legendara trupa rock, Cargo va zgudui scena Premiilor MTV Romania de la Sibiu, unde vor canta pentru prima oara pentru televiziune balada “Ca o stea”, melodie ce va fi inclusa pe viitorul album al trupei!

Cei 5 rockeri vor participa la cea de-a cincea editie a Premiilor Muzicale MTV si promit ca pentru cateva minute vor aduce rock-ul veritabil in Piata Mare din Sibiu: “Ne bucuram ca vom canta piesa “Ca o stea” pentru prima oara chiar in Capitala Culturala Europeana din 2007. Invitatia celor de la MTV este o ocazie foarte buna de a prezenta fanilor prima piesa de pe viitorul nostru album”, a povestit Adi Barar.

Cei de la Cargo fac ultimele pregatiri in studio pentru a lansa in luna mai un nou album, intitulat “Cargo 22”. Titlul materialului este dat de faptul ca trupa a implinit in acest an 22 de ani de cariera, iar cu ocazia acestui eveniment baietii le ofera fanilor un dublu album, ce contine 21 dintre cele mai bune piese Cargo din intreaga cariera, dar si melodia “Ca o stea”, care este deja difuzata la posturile de televiziune si radio specializate.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole