Talisman au filmat ‘Nunta’

Cei sase Talismani au participat de curind la o nunta cit se poate de aparte! Aflati la Palatul Ghica din comuna Caciulati, Alin Oprea si instrumentistii sai au pus la cale o nunta ca in anii ’20 pentru cel mai nou videoclip al lor, realizat pentru piesa “Nunta”.

Trupa a adunat mireasa, mire, preot si nasi pentru a filma impreuna cu regizorii Rocca si Bogdan Popoiag pentru noul clip: “Ne-am dorit ceva mai special, mai ales ca piesa “Nunta” este cu adevarat deosebita, atit din punctul de vedere al versurilor, cit si al orchestratiei. Melodia este diferita de stilul cu care ne-am obisnuit fanii, este o preluare de la Phoenix care cred ca va fi foarte bine primita de public”, a declarat Alin Oprea.

 

Chiar daca filmarile au durat mai bine de 15 ore, actorii si baietii de la Talisman au avut foarte multa energie, ceea ce se va putea vedea foarte bine si in clip prin elementele de breakdance pe care nasii si preotul le executa, dar si prin spectacolul pe care Talisman il da, pe post de intepreti angajati pentru a cinta la nunta. Finalul clipului este pe masura intregii piese: Alin sfirseste prin a fura mireasa, care a fost vrajita de modul in care cei de la Talisman cinta.

Insasi modalitatea de filmare a fost cu adevarat deosebita, regizorii optind pentru o filmare in cerc, cu totul originala: “Noi stateam in mijlocul camerei, iar camera de filmat se invirtea in jurul nostru. Recunosc, au fost secvente destul de dificile, dar efectul va fi cu siguranta unul pozitiv”, a povestit solistul trupei Talisman.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole