Cat Music si Heaven

Cat Music constata cu consternare dezvoltarea campaniei media negative duse in ultima perioada de trupa Heaven (cu precadere prin intermediul doamnei Adina Postelnicu) si declara urmatoarele:

“Trupa Heaven a fost notificata sa se abtina de la orice declaratie defaimatoare la adresa partenerilor prezenti in contractul de cesiune incheiat cu Cat Music (inclusiv la adresa reprezentantilor Music Management, si ei parte din acest contract).

Reamintim si pe aceasta cale publica trupei Heaven, precum si celorlalti artisti care considera ca orice publicitate (fie ea si negativa) este utila, ca dau in acest fel dovada de dispret la adresa celor care au investit energie, timp si bani in cariera lor. Acest gen de actiuni le prejudiciaza cariera (uneori iremediabil), deoarece publicul se poate distra privind evolutia acestor scandaluri mediatice, insa nu va fi convins in acest fel sa cumpere albumele respectivilor artisti.

Cat Music isi rezerva dreptul sa recurga in viitor la masuri extreme, mergand pana la interzicerea oricarei aparitii publice si interdictia de utilizare a marcii Heaven, in cazul in care trupa va ramane consecventa in atitudinea recent adoptata.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole