Cat Music si Heaven

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Cat Music si Heaven

Cat Music constata cu consternare dezvoltarea campaniei media negative duse in ultima perioada de trupa Heaven (cu precadere prin intermediul doamnei Adina Postelnicu) si declara urmatoarele:

“Trupa Heaven a fost notificata sa se abtina de la orice declaratie defaimatoare la adresa partenerilor prezenti in contractul de cesiune incheiat cu Cat Music (inclusiv la adresa reprezentantilor Music Management, si ei parte din acest contract).

Reamintim si pe aceasta cale publica trupei Heaven, precum si celorlalti artisti care considera ca orice publicitate (fie ea si negativa) este utila, ca dau in acest fel dovada de dispret la adresa celor care au investit energie, timp si bani in cariera lor. Acest gen de actiuni le prejudiciaza cariera (uneori iremediabil), deoarece publicul se poate distra privind evolutia acestor scandaluri mediatice, insa nu va fi convins in acest fel sa cumpere albumele respectivilor artisti.

Cat Music isi rezerva dreptul sa recurga in viitor la masuri extreme, mergand pana la interzicerea oricarei aparitii publice si interdictia de utilizare a marcii Heaven, in cazul in care trupa va ramane consecventa in atitudinea recent adoptata.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 22 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
10 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner