Chris Martin, dat afara din studio

Martin pare sa fi fost intr-adevar o piedica la inregistrarile pentru albumul "Viva la Vida", din moment de producatorul Brian Eno a redactat trupei o scrisoare inainte de a accepta sa colaboreze din nou cu ei.

Solistul si textierul trupei Coldplay, Chris Martin a fost exclus de la inregistrarile formatiei din care face parte datorita insistentelor producatorului Brian Eno.

"A spus ca ar fi mai bine fara mine in primele doua saptamani", a explica Martin la Absolute Radio. "Poti lucra mai bine fara solist. Se pare ca a fost o idee buna fiindca trupa a avut libertatea sa experimenteze multe lucruri noi fara sa le stau in cale", a adaugat el.

Martin pare sa fi fost intr-adevar o piedica la inregistrarile pentru albumul "Viva la Vida", din moment de Eno a redactat trupei o scrisoare inainte de a accepta sa colaboreze din nou cu ei. In ea, producatorul a scris ca "«Viva La Vida» a fost bun. Dar se putea mai bine decat atat".

Coldplay inregistreaza deja de doua saptamani fara Chris Martin, care isi petrece timpul liber dand mici concerte pe cont propriu. In aceasta "formula", el a sustinut un spectacol la Absolute Radio, unde a cantat piese precum "Viva La Vida", "Life In Technicolor", "The Scientist" si "Violet Hill".

Cu toate acestea, nu va trece mult timp pana cand Brian Eno se va vedea obligat sa-i permita accesul lui Martin in studio, lasandu-l sa-si spuna parerile in privinta experimentelor facute de trupa.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: