Concert caritabil Trooper

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Concert caritabil Trooper
Data Sambata, 31 Mai 2014
Ora 19:00
Locatie Hard Rock Cafe Bucharest, Bucuresti, Romania
Adresa Soseaua Kiseleff 32

Pe 31 mai Trooper te aşteaptă la Hard Rock Cafe, la un concert caritabil susţinut în beneficiul tânărului Dan Găină, unul dintre ospătarii care v-a întâmpinat de nenumărate ori cu bună dispoziţie când aţi trecut pragul restaurantului nostru. Dan a aflat de curand că suferă de boala Hodginks, o formă de cancer limfatic, ce îi şterge în fiecare zi, puţin câte puţin, din zâmbetul cu care ne-a obişnuit. Împreună, putem să îi oferim, “din partea casei”, o porţie de sănătate!

Pentru Trooper, întâlnirile cu prietenii din Hard Rock Cafe sunt speciale, iar showul pregătit pentru aceştia are mereu ceva deosebit: „Trageţi aer în piept, lăsaţi toate problemele acasă şi haideţi alături de noi pentru două ore de nebunie. Şi de această dată vom avea printre piesele noastre o serie de surprize. Nu spun mai mult, însă vreau să fie foarte clar: venim cu chef de cântat,” spune solistul Alin Coiotu’ Dincă.
După 19 ani de activitate, 7 albume, o colaborare onorantă cu fostul vocal Iron Maiden, Blaze Bayley şi multe alte realizări remarcabile, Trooper a făcut senzaţie şi a scris o pagină de istorie, la finalul lunii aprilie cu cea dintâi ediţie „Stelele Rockului Românesc.”

Biletele pentru concertul din 31 mai se găsesc la Hard Rock Cafe şi au preţul de 25 de lei. Toate încasările rezultate din vânzarea biletelor vor fi donate colegului nostru, Dan Găină, care are nevoie de 5000 de Euro pentru efectuarea tratamentului de radioterapie, începând cu luna iunie.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
11 °C

Ploaie moderată

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner