Cornel Ilie si Cristian Stan, managerul trupei Vunk, se alatura listei de speakeri de la Mastering The Music Business

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente »  Cornel Ilie si Cristian Stan, managerul trupei Vunk, se alatura listei de speakeri de la Mastering The Music Business

Pe 16 si 17 februarie 2016 va avea loc, la Hanul Gabroveni, Mastering The Music Business, prima conferinta internationala dedicata industriei muzicale din Romania. Lista de patru speakeri internationali si noua din Romania se imbogateste cu doua nume noi: Cornel Ilie – solistul trupei VUNK – alaturi de managerul trupei, Cristian Stan.

Cornel Ilie este in principal cunoscut ca fiind solistul trupei VUNK, insa este mai mult decat atat. Compozitor, textier si producator muzical, Cornel este motorul principal din spatele succesului grupului din care face parte. Preocupat permanent de problemele lumii in care traieste, Cornel a devenit si una dintre vocile care se fac din ce in ce mai auzite in societatea romaneasca.

Alaturi de trupa sa a sustinut campanii ca “Vreau o tara ca afara (campanie creatie proprie rasplatita cu ”Premiul de Excelență” la Gala 10 pentru România) sau “Campania respectului” (initiata de o companie de cosmetice).

Scrierile sale (aflate pe pagina unui cunoscut cotidian, dar si pe blogul propriu cornelilie.ro) despre subiecte legate de acest domeniu sunt foarte citite, fiecare beneficiind de mii de aprecieri si distribuiri.

Cornel este si un speaker motivational apreciat, fiind invitat la manifestari precum BuzzCamp sau BookLand.

Cristian Stan este business manager-ul trupei VUNK din anul 2010, omul care a ajutat la transpunerea in realitate a tuturor proiectelor trupei din ultimii 5 ani, inclusiv concertele sustinute anual de trupa la Sala Polivalenta, care au devenit renumite pentru productiile indraznete, comparabile cu cele ale artistilor internationali.

Cornel si Cristian vor dezvalui celor prezenti greutatile cu care se confrunta o trupa incepatoare, dar ambitioasa, de la inceputuri si pana la succes, ce inseamna sa iti doresti mereu “mai mult”, nu in termeni de castig financiar ci mai ales de realizari profesionale, cat de important este sa formezi si sa gestionezi o echipa de profesionisti care sa te ajute sa-ti dezvolti cariera si nu in ultimul rand cum sa te adaptezi schimbarilor permanente din industria muzicala.

Mastering The Music Business aduce laolalta personalitati din domeniul muzical romanesc si international, de la producatori, compozitori, artisti, specialisti in drept de proprietate intelectuala, pana la specialisti in online, marketing si branding muzical.

Organizatorii conferintei sunt Star Management in colaborare cu Arcub.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Rock FM, InfoMusic.ro, Bestmusic.ro, Metalhead.ro, Kooperativa 2.0., Urban.ro, iConcert.ro.Pentru inscrieri si alte informatii intrati pe www.masteringthemusicbusiness.ro 

 

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 3 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9699 RON
GBP 1 x GBP = 5,8083 RON
USD 1 x USD = 4,5984 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 3 martie 2024

Acum la Bucureşti
8 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner