Kadebostany si Dub Inc sunt in topul confirmarilor Blaj aLive Festival 2016

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Kadebostany si Dub Inc sunt in topul confirmarilor Blaj aLive Festival 2016

Primele anunturi pentru cea de-a patra editie a proiectului de revitalizare culturala Blaj aLive Festival din weekendul 18-19 iunie 2016 sunt aici: Kadebostany, Dub Inc, Kiril Dzajkovski, B.U.G. Mafia, Grasu XXL, Carla’s Dreams, R.O.A., C.T.C., Golan, When ‘Airy Met Fairy, Say Yes Dog. Preturile incep de la 80 de lei pentru primele 1.000 abonamente si sunt disponibile in retelele partenere.

Primul concert Kadebostany din Romania va fi organizat la Blaj aLive in acesta vara, pe Campia Libertatii unde vom asculta live Castle in The Snow, un hit radio care ruleaza neincetat in FM-ul romanesc. Prima formatie confirmata pentru festival se bucura de mare succes comercial in Romania, cu toate ca stilul muzical este perfect compatibil cu Blaj aLive. Se spune despre Kadebostany ca sunt pe cale de a cuceri lumea.

La Blaj aLive Festival 2016, Dub Inc transmite in direct un mesaj universal pentru toti iubitorii muzicii reggae, dub si dancehall, aproape de zona hip hop, un concert aparte sustinut de una dintre cele mai de succes trupe de reggae din Europa.

Pop, Hip-Hop, Rock, Reggae si diverse variatii muzicale formeaza programul celui mai accesibil festival multicultural al tarii. Lista completa a artistilor participanti va fi comunicata in urmatoarele saptamani. Au trecut trei ani de cand romanii revin la fiecare inceput de vara pe Campia Libertatii din Blaj pentru a petrece doua zile si doua nopti de experiente culturale binevenite pentru dezvoltarea unei comunitati de oameni frumosi, uniti si pregatiti sa aduca un plus de culoare si valoare in jurul lor.

Blaj aLive Festival promoveaza libertatea, educatia si inovatia ca suport tehnologic pentru dezvoltarea culturala si gazduieste in zilele festivalului initiativele tinerelor organizatii, parte din noua revolutie culturala. Marea adunare anuala este acum centrata in jurul unui festival multicultural global dedicat educarii tinerilor in spiritul libertatilor europene si manifestarilor specifice, pe fondul conservarii valorilor culturale nationale omniprezente in orasul in care a rasarit soarele romanilor.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9748 RON
GBP 1 x GBP = 5,8147 RON
USD 1 x USD = 4,5777 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 mai 2024

Acum la Bucureşti
24 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner