Klash of the Teutons: Kreator, Sodom, Destruction si Tankard la Rockstadt Extreme Fest

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Klash of the Teutons: Kreator, Sodom, Destruction si Tankard la Rockstadt Extreme Fest

Klash of the Teutons: Kreator, Sodom, Destruction si Tankard, in aceeazi zi, la Rockstadt Extreme Fest 2024 !

Cei 4 cavaleri teutoni vor prelua scena de la Rockstadt Extreme Fest in aceeasi noapte, una dintre puținele ocazii să asistăm la un astfel de eveniment.

Chiar nu au nevoie de prezentare, în afară de opera de artă uimitoare pe care mintea lui Costin Chioreanu a creat-o pentru a marca acest moment unic de pe această parte a bătrânului continent. Vă rugăm sa le uram bun venit celor de la KREATOR, SODOM, DESTRUCTION și TANKARD. Toate cele patru trupe vor cânta în aceeași zi în ceea ce promite a fi o sărbătoare a thrash metalului, toate din dragoste și respect pentru muzică și fani.

Presale: perioada de prevânzare a fost prelungită până pe 13 decembrie, așa că puteți obține în continuare abonamentele complete la un preț mai ieftin. După această dată, un abonament complet va ajunge la 950 lei (191 euro). De asemenea, mai mult de jumătate din permisele de camping disponibile pentru zona Extreme Camping sunt deja vândute.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 1 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9690 RON
GBP 1 x GBP = 5,8022 RON
USD 1 x USD = 4,5823 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 1 martie 2024

Acum la Bucureşti
8 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner