LOREDANA a lansat single-ul “Roata”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » LOREDANA a lansat single-ul “Roata”

Loredana a lansat single-ul “Roata”, o melodie fascinantă cu tematică de celebrare, care promite să-i transporte pe ascultători într-un tărâm mistic. 

Streaming Link: https://Loredana.lnk.to/RoataPR

“Roata este un cântec despre ciclul vieții, despre viață și moarte, despre lumina vie care purifică și readuce viata în ciuda tuturor obstacolelor. E despre speranță, credință și dăruire! E o alegorie a vieții care întotdeauna va învinge!”,

a declarat Loredana.

Urmareste videoclipul aici:


Cântecul este compus  de Loredana și Cristi Pascu, pe versurile unui tânăr poet craiovean Costi Romulus Preda, iar videoclipul este regizat de Gabriel Ciolpan.
Roata este primul single produs și lansat de noua casa de producție a Loredanei – Loriwood.

O artistă cu o carieră remarcabilă, LOREDANA se reinventează în fiecare an și pentru fiecare generație. Timp de peste trei decenii, Loredana a cântat despre iubire în nenumărate genuri și stiluri, fie că a interpretat muzică pop, rock, populară, jazz, jamparale, blues sau musical. A căutat în muzica sa toate definițiile, nuanțele și semnificațiile cuvintelor care exprimă cele mai misterioase și puternice stări sufletești: iubire, dragoste, dor, nostalgie.

De la pop, la folclor, rock, jazz, alternativ, electro dance, într-un carusel sublim, un periplu sonor complet, fiecare spectacol Loredana este un fusion extravagant, armonic şi elegant, susținut cu virtuozitate de artiștii talentați din banda Agurida.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 1 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9690 RON
GBP 1 x GBP = 5,8022 RON
USD 1 x USD = 4,5823 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 1 martie 2024

Acum la Bucureşti
8 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner