Patricia Kaas se relanseaza pe internet

Printre milioane de hanorace, instrumente cu corzi, rachete de tenis si alte obiecte, vizitatorii siteului vente-privee.com pot achiziona, incepand cu ziua de 20 ianuarie si in urmatoarele sase saptamani, noul album al Patriciei Kaas.

Dupa cinci ani de absenta, cantareata Patricia Kaas isi comercializeaza noul album in exclusivitate pe un site de ocazii, pentru a evita criza vanzarii de disc si pentru a-si relansa cariera.

Dupa ce femeia "care canta blues" a disparut de pe piata muzicala, vanzarea generala de discuri a scazut drastic, motiv pentru care aceasta a gasit o noua modalitate de a-si comercializa cantecele, si anume internetul.

Printre milioane de hanorace, instrumente cu corzi, rachete de tenis si alte obiecte, vizitatorii siteului vente-privee.com pot achiziona, incepand cu ziua de 20 ianuarie si in urmatoarele sase saptamani, noul album al artistei. Acesta va fi vandut la un pret foarte mic (6 euro, spre deosebire de pretul general de vanzare, care se ridica la circa 15-20 de euro), stabilit de insasi Patricia.

Internetul permite "intoarcerea in casele oamenilor" la orice ora din zi si noapte, a explicat managerul Patriciei pentru france-info.com

Gurile rele vad in acest lucru o strategie pentru a relansa cariera cantaretei, in conditiile in care, intre "Mon mec a moi", primul album, lansat la 20 de ani, si ultimul disc, diferenta de exemplare vandute este de 1.800.000, in detrimentul celui din urma.

Cu albumul "Kabaret" si cu ajutorul internetului, cantareata spera sa reuseasca din nou vanzarea a milioane de albume. Daca acest lucru nu ii reuseste, insa, cariera ei in Franta risca sa ia sfarsit.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: