Rockstadt Extreme Fest 2022 va avea loc în perioada 3-7 august 2022, la poalele cetății Râșnov, în inima Transilvaniei

Rockstadt Extreme Fest 2022 va avea loc în perioada 3-7 august 2022, la poalele cetății Râșnov, în inima Transilvaniei

Cu 2 scene mari, teren de camping, băuturi la prețuri accesibile, food court și 55 de trupe care vor cânta în 5 zile, cea de-a 8-a ediție a festivalului este pregătită să continue experiența unei vacanțe extreme pentru mii de fani ai muzicii rock.

După succesul ediției din 2019, Rockstadt Extreme Fest anunță un line-up special. Printre trupele pe care le puteți vedea pe cele două scene se numără LAMB OF GOD, BEHEMOTH, BULLET FOR MY VALENTINE, HEAVEN SHALL BURN, PHILIP H. ANSELMO AND THE ILLEGALS (Performing A Vulgar Display Of Pantera), CARCASS, KATAKLYSM, OVERKILL, ROTTING CHRIST, RISE OF THE NORTHSTAR, THE BLACK DAHLIA MURDER și mulți alții.

Festivalul se va desfășura pe parcursul a 5 zile și Rockstadt Extreme Fest pune la vânzare, pentru început, un număr de 5000 de abonamente pentru a maximiza șansele ca festivalul să poată avea loc având ca reper restricțiile de până acum. Dacă situația le permite, organizatorii vor suplimenta numărul de abonamente și vor pune în vânzare și bilete pe zile.

Abonamentele se pot achiziționa de aici https://www.iabilet.ro/bilete-rockstadt-extreme-fest-2022-68249/

Este deschisă la vânzare si o nouă categorie de preț, 250 lei, pentru copii între 10 și 16 ani. La momentul intrării la festival se va verifica vârsta iar accesul va fi permis numai dacă copiii au implinit 16 ani și dacă sunt însoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal deținator de bilet valabil. Accesul copiilor cu vârsta până în 10 ani este gratuit dacă sunt însoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal deținător de bilet valabil.

Vizitați site-ul Rockstadt Extreme Fest https://www.rockstadtextremefest.ro/  pentru a deveni membrii activi ai comunității.
Rockstadt Extreme Fest este pe Facebook  https://www.facebook.com/rockstadtextremefest și instagram https://www.instagram.com/rockstadtextremefest.official/.

 

 


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole