Vera lansează single-ul „Soare și lună”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Vera lansează single-ul „Soare și lună”

Vera ne aduce single-ul „Soare și lună”, o piesă încărcată de emoții puternice, în care sunt subliniate antitezele ce pot descrie o poveste de dragoste pusă la încercare de multiple obstacole.

Single-ul „Soare și lună” este lansat la două luni distanță de melodia „Mă arunci spre nori” și a fost compus de către Vera. În stilul caracteristic Verei, versurile transmit prin intermediul elementelor naturii sentimentele intense și lupta continuă într-o relație de iubire.
La linia melodică, Vera a lucrat împreună cu Vlad Isac, care s-a ocupat și de producție. Versurile au fost aduse la viață prin ilustrațiile si grafica realizate de Ana Donos.
Asculta aici :

 

 

Vera este o artistă originară din Republica Moldova. Vera a studiat la Academia de Teatru și Arte Plastice din Chișinău, Facultatea de Actorie, prima sa pasiune fiind actoria, însa, după ce a lucrat la radio timp de 3 ani, s-a decis să-și urmeze visul în industria muzicală. Aceasta a cucerit publicul după ce a participat la etapa națională Eurovision Song Contest 2018, X Factor România și  Cânta cu mine, unde a impresionat cu timbrul inedit și interpretările live de excepție. Vera a fost și prima moldoveancă ce a concurat la Vocea Turciei.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 26 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9753 RON
GBP 1 x GBP = 5,8238 RON
USD 1 x USD = 4,5970 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 27 februarie 2024

Acum la Bucureşti
7 °C

Cer fragmentat

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner