Cei mai frumosi sani in 2008

I-am admirat cu totii in reviste, pe diverse site-uri, online pe internet, pe usile caminelor studentesti sau pe geamurile soferilor de TIR si microbuze. Ne-au amuzat, instigat sau chiar au trezit in noi o admiratie profunda. Acum, sunteti invitati sa-i votati.

Cu sanii ei marinimosi, cea mai noua venita in peisajului nud de pe plaiurile mioritice Nicola McLean, si-a atras multe fluieraturi atat de bine, cat si de rau. Jordan, nevasta lui Peter Andre, este una dintre cele sufocate de popularitatea sanilor ei, iar Carmen Electra, care a recidivat anul acesta, pe final, cu un pictorial incendiar in revista masculina Playboy nu mai are nevoie de nici o prezentare. Noua iubita a lui Hugh Heffner, iepurasul ucrainian Dasha Astafieva a devenit Miss Ianuarie 2009 a celebrei reviste Playboy, iar la evenimentul de investitura si-a dat chilotii jos, spre deliciul fotografilor si paparazzilor prezenti.

Despre Rebeca Loos stim ca si-a inceput cariera de fotomodel in patul lui David Beckham; ai, apoi, vino celebritate! Au inceput sa curga ofertele pentru pictoriale, interviuri, prezentari de lenjerie intima dar si propunerile indecente, atat din partea barbatilor cat si a femeilor. Aida Yespica, eterna “fosta iubita” a fotbalistului Matteo Ferrari, a trecut si prin patul playboy-ului roman Adrian Mutu.

In compania aceasta va invitam la sfarsit de 2008 sa ne spuneti care sunt cei mai frumosi sani pe care i-ati admirat anul acesta; nu putem sa va promitem ca-i veti atinge, dar va dam liber viselor si nu va cenzuram opiniile!

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: