Concert Oaia Neagra in El Grande Comandante

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Concert Oaia Neagra in El Grande Comandante

Joi, 1 octombrie, trupa Oaia Neagra va sustine un concert pe scena El Grande Comandante. Concertul se va desfasura la nivelul doi al clubului incepand cu orele 21.30, in locatia amplasata pe strada Viitorului nr. 26.

Trupa Oaia Neagra se face remarcata in peisajul concertelor bucurestene printr-un stil aparte, marcat de personalitatea componentilor trupei. Stilul adoptat de trupa, rock alternativ, se caracterizeaza ca fiind actual, dinamic si expresiv. O nota definitorie ar fi tendinta de revigorare a publicului underground din Romania si introducerea pe piata a unui curent care sa defineasca muzica buna si distractia.

Componenta actuala a trupei s-a definitivat in februarie 2008. Incepand cu acea data, membrii band – ului au compus peste 15 piese, al caror sound variaza de la britpop la punk, funk sau post – rock. Din toamana anului 2008, Oaia Neagra si-a pus amprenta pe scena muzicala underground, oferind publicului o varietate din ce in ce mai mare de concerte in cluburile de profil din Bucuresti.

Publicul care imbratisaza stilul promovat de baieti, au reactionat pozitiv. Intr-un timp foarte scurt, cluburile in care aveau loc concertele Oaia Neagra, au devenit puncte de intalnire pentru fanii dorinici sa-i asculte.

El Grande Comandante face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte doua locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Comandante Estudiante si El Comandante Vama Veche precum si restaurantul La Historia. De asemenea, clubul dispune si de un yacht cu vele de ultima generatie la bordul caruia echipajul specializat organizeaza petreceri si croaziere de neuitat, urmand acelasi indemn revolutionar :”Party para la resistencia!”.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 14 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9714 RON
GBP 1 x GBP = 5,8281 RON
USD 1 x USD = 4,6645 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 14 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
25 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner