POETUL FLAUTULUI ALIAS ONE MAN SHOW

POETUL FLAUTULUI ALIAS ONE MAN SHOW

ATENEUL ROMAN, MARTI, 23 MAI, ORA 19.00 "

ION BOGDAN STEFANESCU, virtuoz al flautului, cunoscut si apreciat in multe dintre capitalele culturale ale lumii ca interpret, dar si in calitate de compozitor, va lansa prima sa carte de POEZIE, editie biligva (romana si engleza) " Despre pietre si pasari/Of Stones and Birds, publicata de Editura AXA PUBLISHING, tradusa de Junona TUTUNEA (Romania) si Doris PLANTUS RUNEY (SUA).

Master of Music, titlu acordat de Universitatea Urbana-Champaign, Illinois, SUA in 1995, iar din 2002 Doctor in Muzica, ION BOGDAN STEFANESCU este detinatorul a numeroase premii nationale si internationale, autor a doua carti de specialitate ("Joc de oglinzi" si "Istoria flautului"), realizator de spectacole complexe si originale, dar si al catorva sute de inregistrari la radio, televiziune si pe CD-uri.

Lansarea cartii lui de debut ca poet va fi urmata de un spectacol-surpriza, conceput si realizat integral de ION BOGDAN STEFANESCU. Desi abia a implinit 37 de ani, artistul este deja considerat un spirit renascentist de catre profesorii, colegii, prietenii si fanii lui. Iubit pentru firea lui deosebit de deschisa si optimista, maestrul alintat si Ioan Gura de Flaut va avea drept invitati numeroase nume sonore din viata culturala romaneasca, dar si dintre cei care stiu si vor sa se bucure de evenimentele boemei bucurestene.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe